2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124961 بازدید | 28510 پست
دورت بگردم  بهتر میشم     تو خوبی خانومی

من عااره خوبم، تو زود خوب شو😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من عااره خوبم، تو زود خوب شو😀😀

خدا رو شکر 

چشم عزیزم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر  چشم عزیزم

♥️♥️😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من فقط سر همین حرص میخورم ، غدقن یادته😂😂 هنوزم نمیدونم با کدوم غ😂😂

قدغن درسته😀

اولش درست نوشت جمله ی بعدی برعکس نوشت منم ک....🤭

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام رفتم بانک و بعدم ناهار و بعدم سرکار

منم امروز بانک بودم 

دلم میخواست بزنم فک اون زنه پشت باجه بیادپایین

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
منم امروز بانک بودم  دلم میخواست بزنم فک اون زنه پشت باجه بیادپایین

میزدی 😶🙄والا

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
میزدی 😶🙄والا

هوا گرم 

کرونا 

گشنگی 

از صبح هیچی نخوردم تا ساعت ۱بعدازظهر یه پیراشکی خوردم 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
قدغن درسته😀 اولش درست نوشت جمله ی بعدی برعکس نوشت منم ک....🤭

باور کن اونم نمیدونست کدومش درسته شانسی نوشته بود😂😂 خداییش سخته😂

باور کن اونم نمیدونست کدومش درسته شانسی نوشته بود😂😂 خداییش سخته😂

بچه ها اقارو تگ نمی کنید ؟

چرا اهنگ منو اینجوری نگفتی🙄🙄

کدومشون 😂😂 اخه اشک ادم در میومد ،از وقتی فرستادیش گوش میکنم زار زار گریه میکنم ب قول خودت خون گریه میکنم😂😂😂😂😂

تو‌تاپیکش نیست ک ، لابد هنوز از جنگ برنگشته🤭🤭

♥️♥️😘

😘😘😘❤❤

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

چکار داری