2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124961 بازدید | 28510 پست
دورت بگردم  بهتر میشم     تو خوبی خانومی

من عااره خوبم، تو زود خوب شو😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من عااره خوبم، تو زود خوب شو😀😀

خدا رو شکر 

چشم عزیزم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رو شکر  چشم عزیزم

♥️♥️😘

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من فقط سر همین حرص میخورم ، غدقن یادته😂😂 هنوزم نمیدونم با کدوم غ😂😂

قدغن درسته😀

اولش درست نوشت جمله ی بعدی برعکس نوشت منم ک....🤭

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
سلام رفتم بانک و بعدم ناهار و بعدم سرکار

منم امروز بانک بودم 

دلم میخواست بزنم فک اون زنه پشت باجه بیادپایین

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
منم امروز بانک بودم  دلم میخواست بزنم فک اون زنه پشت باجه بیادپایین

میزدی 😶🙄والا

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
میزدی 😶🙄والا

هوا گرم 

کرونا 

گشنگی 

از صبح هیچی نخوردم تا ساعت ۱بعدازظهر یه پیراشکی خوردم 

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
قدغن درسته😀 اولش درست نوشت جمله ی بعدی برعکس نوشت منم ک....🤭

باور کن اونم نمیدونست کدومش درسته شانسی نوشته بود😂😂 خداییش سخته😂

باور کن اونم نمیدونست کدومش درسته شانسی نوشته بود😂😂 خداییش سخته😂

بچه ها اقارو تگ نمی کنید ؟

چرا اهنگ منو اینجوری نگفتی🙄🙄

کدومشون 😂😂 اخه اشک ادم در میومد ،از وقتی فرستادیش گوش میکنم زار زار گریه میکنم ب قول خودت خون گریه میکنم😂😂😂😂😂

تو‌تاپیکش نیست ک ، لابد هنوز از جنگ برنگشته🤭🤭

♥️♥️😘

😘😘😘❤❤

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

چکار داری