2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ۱۸ تا لایک بی انصاف😀

کم لایک کردم که عزیز

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
من ک دوست دارم.😍

نوش جانت گلم ۰🥰🥰

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️
سپاس عکستو عوض نکردی وردار عکسی ک ساری گذاشته بزار پروفت

کاربریم جدیده طول نیکشه عکس عوض کنه 

کاربریم جدیده طول نیکشه عکس عوض کنه 

کاربری این تاپیکتو با شماره تو بزار شخصی،ازتلگرام بدم نی نی یار فعالش کنه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
باشه فدات شم میگم لینک بهت دادم گزارش زدی؟

باغ بودم بانت داغون زدم.دوباره بزار تو کاربری هام باهمش بزنم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
دوسش دارم 😂😂😂😂😕

سلام ساری جان

شبت بخیر

سلام ساری جان شبت بخیر

سلام خوبی😀 از صب اینجا پرنده هم پر نمیزد ☹️☹️☹️

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام خوبی😀 از صب اینجا پرنده هم پر نمیزد ☹️☹️☹️

مهمونی بودم 

ازفردا درخدمتم بانوی زیبا

مهمونی بودم  ازفردا درخدمتم بانوی زیبا

😀😀😀 ♥️♥️🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😀😀😀 ♥️♥️🤭

۸صبح ان باش