2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124966 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂 عاااره یادم افتاد😀 یادته میخواست قدی بده نداد🤭🤭

یادته بهار میخواست زردکنه من نذاشتم😂😂😂توام میگفتی نمیذاشتم🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
ارهه بدبخت😂😂😂😂ازبس میخوره نمیبینی چه چیزا بلدا درست کنه❤

همون😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یادته بهار میخواست زردکنه من نذاشتم😂😂😂توام میگفتی نمیذاشتم🙄

من چمیدونستم اینقد زرد میشم😆😂 الان ریشه هاش دراومده قابل تحمل تر شده🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چقدم نچسبم من😐

من ک خودمو ب شوهرم نشون دادم😀😀😀😀تایید کرد ولی گفت آرایشش زیاده🤭🤨

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من چمیدونستم اینقد زرد میشم😆😂 الان ریشه هاش دراومده قابل تحمل تر شده🤭🤭

اره اونجوری قشنگ میشه

من ک خودمو ب شوهرم نشون دادم😀😀😀😀تایید کرد ولی گفت آرایشش زیاده🤭🤨

ااااا شوهرتم گفت شبیهته؟؟؟؟😀😀 منم ک گفتم ارایشش زیاده😂😀😀

ااااا شوهرتم گفت شبیهته؟؟؟؟😀😀 منم ک گفتم ارایشش زیاده😂😀😀

اره

گفتم این کیه

گفت ارغوان بگو بره ارایششو کمتر کنه مثل همیشه😐🙄😀

اره گفتم این کیه گفت ارغوان بگو بره ارایششو کمتر کنه مثل همیشه😐🙄😀

پی وی چک کن یه لحظه😀😶

چک شد تایید شد❤❤❤

بهتر شده؟؟؟ حالا یکم بلند تر شه بهترم میشه🤭😶

اره بزار پرشه نچرال بردار

نچرال فقط خودت👍

خوشگل خانوم 😀😀😀

ماشاالله بهت

نچرال فقط خودت👍 خوشگل خانوم 😀😀😀 ماشاالله بهت

فدات عزیزم ک😘😍😍😍

تا جاداره بزار دربیاد بعد پهنش کن و بلند

بهتر شده؟؟؟ حالا یکم بلند تر شه بهترم میشه🤭😶

اگه چیه بده خواهرشوهرت برداره بعدم رنگ کنه😟🤭

سلام شب بخیر 

خوبین دوستان

ریشه که داشته باشی به لبه ی پرتگاه می آیی،اما سقوط نمیکنی.ریشه،شعور، تربیت،شخصیت،انسانیت و شرفِ واقعی یک انسان است و ربطی ب پول و تحصیلات ندارد🤷‍♀️