2777
2789
عنوان

به نظرتون این کانال کلاهبرداره؟

125 بازدید | 26 پست

من نزدیک یک ماه پیش از یه کانال که قبلا هم خرید کروه بودم  و سر ۳روز لباس به دستم رسیده بود ،یه لباس سفارش دادم.

یعد از ۱۰ روز که لباس نرسید ،پیام دادم که سفارشم نرسیده ،گفت باشه چک میکنم.

بالخره بعد از یک هفته که هی گفت چک‌میکنم گفت سفارشت ارسال شد.

گفتم کی میرسه گفت صبر کن.

از اون روز که نزدیک ۱۰ روز دوباره گذشته چند بار در جواب پیامهام گفته صبر کن.

و از ۴روز پیش هم کلا پیامهام رو سین نمیکنه.

با یه شماره ی دیگه هم خواستم برم کاناش ،نتونستم گفت کانال خصوصیه ولی باشماره ی خودم کانالش هست.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی ادمینش من رو بلاک‌نکرده .

باشماره ی دیگه که بهش پیام دادم گعتم میخو ام لباس سفارش بدم جوابم رو داد.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
کد مرسوله رو بهت داده؟

نه.

چند دفعه ازش خواستم ولی نداده

من تونستم برم توش

واقعا؟

اسم کانالش چیه؟

مگه ادرس نداره 

نه .

ففط گفته تولیدی در بازار بزرگ تهران

نه. چند دفعه ازش خواستم ولی نداده

مگه میشه ، هر چیزی که سفارش بدی وقتی که تحویل اداره پست بدن باید کد مرسوله رو بهت بدن ، شاید دروغ میگه که فرستاده شاید جنسشون تموم شده و فعلا میخواد تو رو سر بدونه 

مگه میشه ، هر چیزی که سفارش بدی وقتی که تحویل اداره پست بدن باید کد مرسوله رو بهت بدن ، شاید دروغ می ...

خوب گفتم پولم رو پس بده جنس نمیخوام.

ولی پول رو هم‌نمیده.