2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ی کمکی بهم بکنید..اگ ممکنه اقایون نیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 62 پست
اصلا نمیره یه ازمایشی یه دکتری چیزی 

مطمعن باش مشکل داره .. همسر منم نمیرفت من ب اجبار فرستادم دکتر چون مطمعن بود مشکل پیدا کرده.. ک مشخص شد عفونت خون داره 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

ب روش بیار.. بگو اگ برعکس باشه من اینکارو انجام بدم خوبه؟!چه مرگشونه اینا اخه😑

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنم لهش کنم د ی و ث و

بارداری ؟چن ماهته؟

والله منم گرمم..نمیدونم دیگ این مردا مشکلاتشون از کجا ریشه میگیره

اول برو مشاور تنهایی صحبت کن بهت بگه چه کار کنی چون طور موضوع رو مطرح کنی که جبه نگیره بعد باهاش حرف بزن و برید مشاور ودکتر

اول برو مشاور تنهایی صحبت کن بهت بگه چه کار کنی چون طور موضوع رو مطرح کنی که جبه نگیره بعد باهاش حرف ...

عمرا نمیاد مشاور بگه خود.ار.ض... کردم 

اول برو مشاور تنهایی صحبت کن بهت بگه چه کار کنی چون طور موضوع رو مطرح کنی که جبه نگیره بعد باهاش حرف ...

مرسی عزیزم..حتما

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
خوب راستش خیلی تاثیر داره روی این موضوع ولی توکلت به خدا باشه آن شالله حل میشه فقط کاری که خودم خیلی ...

فعلا خودمم زیاد برام مهم نیست چون باردارم ولی بعد از بارداریم حتما هرطور شده مجبورش میکنم بره ازمایش بده مرسی عزیزم 

فعلا خودمم زیاد برام مهم نیست چون باردارم ولی بعد از بارداریم حتما هرطور شده مجبورش میکنم بره ازمایش ...

اره بده آن اشاره که همه چیز برات حل بشه با یک نی نی خوشگل منم شوهرم دوره ازم چهارماهه ندیدمش توکلم به خداست همش درست میشه