2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ی کمکی بهم بکنید..اگ ممکنه اقایون نیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 62 پست

گفتین آقا نیاد ولی من سریع یه تجربه ریز بگم و برم امیدوارم کمکتون کنه.ببینید خود ار ضا یی بخش جدایی ناپذیر طبیعت انسانیه و هیچ ژورنال و منابع معتبر علمی و پزشکی دنیا این کار رو مضر ندونسته و چه بسا که مفید هم دونسته ( میتونید یه سرچ کوتاه کنید خودتون متوجه میشید ).این از این.نکته بعدی اینه که همسر شما فیلم های بزرگسالان میبینه مرد ها بشدت علاوه بر ذات تنوع طلبیشون بسیار مقایسه گر هستند ( البته مقایسه گری و تشخیص برتر بودن ذات انسانیه کاریشم نمیشه کرد )،کلی هم الان روانشناسای ایرانی ( مخصوصا جووناشون ) که خیلی هم بروزن تحقیقات جالبی راجب فیلم های بزرگسالان ارائه دادن و ضررای زیادی رو واسه رابطه های زوج ثابت کردند.اینکه یک مرد کافیه ببینه فیلم بزرگسالان رو و یه نکته منفی از خانمش ببینه سریعا سرد میشه ازش و اینجور مسائل.کسی که با فیلم های بزرگسالان خود ار ضا یی میکنه قطعا فیلم رو از زوجه خودش جذابتر میبینه یا شاید اون کششی که باید از شما نمیبینه و بخاطر همین رو نمیزنه بهتون واسه درخواست بیشتر....این رو هم بگم دوره ای که زوجه نمیتونه همسر خودش رو خیلی ساپورت کنه واسه ی مرد ها،باعث میشه مرد بیش از حد توان نیاز به تامین نیازش پیدا کنه،حالا یکم از شما یکمم خودش.یکم ببخشید چند تا مطلب رو باهم در هم گفتم.خودتون یه نتیجه گیری کنید از شرایطتون مخصوصا قسمت آخر مطلبم.امیدوارم خیلی زود مشکلتون حل شه.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته منظورم این بود که رفتار جن سی مرد ها بنظرم حالت سینوسی داره.مثلا اگر مردی در حالت عادی هفته ای دو بار نیاز داره،یه وقتایی به مدت نامعلوم خیلی گرم هستن و نیازمند اینن که گاهی هفت روز هفته تامین بشن گاهی دو هفته اصلا نمیخوان بهشم فکر کنن.حالا اینکه شما ایشونو همراهی کنین تو این قضیه یا نه خیلی مهمه.چون ایشون اگر بو بکشه که شما توان تامین ایشونو ندارید خیلی راحت با موارد دیگه تامین میکنن خودشونو.این سینوسی بودن سیستم جن سی آقایون خیلی جالبه.من اخیرم خودم متوجهش شدم.دیگه این مواردو در نظر بگیرید.

-و عشق گرچه قافیه اش مشکل است،ولی اگر که خدا بخواد ردیف خواهد شد...                                                                       -من باید الان دغدغم این باشه که صبح از خواب پامیشم همسرم رو ببوسم، لپُ های دخترِ خوشکلم رو بکشم و با لگد پسرم رو بیدار کنم بره نون بگیره نه اینکه تو فکر این باشم که وقتی آنلاینه چرا سین نمیکنه.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              -با افتخار یک مرد فمینیست هستم.