بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤨ب روش بیارم ینی🤔مثلا پریروز رفتم خونه مامانم ظهر همسرم خوابیده بود...پسرمو گذاشتم اونجا اومدم پیش ...
والا نمیدونم من بودم میگفتم صد درصد مگه یکم خجالت بکشه شما مشکلی نداری تو رابطه خیلی ببخشبد مشکلات واژنی یا بوی بد و اینجور چیزا
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
برعکس اون به خودش نمیرسه من خیلی به خودم میرسم ولی همیشه روشو میکنه اونطرف میخوابه .مطمعنم خیا ...
خیلی سخته درک میکنم
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
ن اصلا شاید اون مشکل داشته باشه ولی من خیلی حساسم..حتما قبل و بعد رابطه حموم و کلی خوشبو کننده
پس بگو متوجه شدی.. ترک کردن این کار خیلی خیلی سخته اگ عادت کنه
اتفاقا زود انزالی داره نسبتا...میخوام ی بار ک زود کارش تموم شد ب روش بیارم🤔
ببین این رو خیلی مطمعنم خیلی از خانومها توی رابطه نش بازی می کنند بیشتر هدفشون لذت بردن مرد هست و واقعا خودشون لذت نمی برند ولی آقایون این رو کامل حس می کنند مردها خیلی از زن های گرم خوششون میاد ببین خودت گرمی توی رابطه هرکاری می کنی اون لذت ببره یا برعکس خودت خیلی لذت میبری خودت مهم تری؟