2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ی کمکی بهم بکنید..اگ ممکنه اقایون نیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 62 پست
🤣🤣وای خدایا ترکیدم...خونه ما کلا علاقه ب گرمیجات شدیده...بعد تازگیا دیدم بیشتر از من علاقه ب اون ک ...

چطوری؟یعنی با دیدن فیلم؟

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری؟یعنی با دیدن فیلم؟

نمیدونم حالا فیلم میبینه نمیبینه..چندین بار شده دیدم دستمال کاغذئ یادش رفته مونده رو تخت

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
اگه معتادش باشه که زود انزالی می گیره  ریشه مشکل رو پیدا کن خودت سرد نیستی؟نمی گم هیچوقت نه نگ ...

اتفاقا زود انزالی داره نسبتا...میخوام ی بار ک زود کارش تموم شد ب روش بیارم🤔

نمیدونم حالا فیلم میبینه نمیبینه..چندین بار شده دیدم دستمال کاغذئ یادش رفته مونده رو تخت

همینجوری یهویی ک نمیشه .. یا تصور میکنه یا فیلم میبنه ک جفتش بده .. شما گرم هستی تو رابطه 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

شما اون دستمالی ک پیدا میکنی .. بهش بده بگو این چیه!!! 

همینجوری یهویی ک نمیشه .. یا تصور میکنه یا فیلم میبنه ک جفتش بده .. شما گرم هستی تو رابطه 

بله عزیزم...دومین بارداریمه ولی بازم از خیلیا ک شنیدم میگن هیچ کاری نمیکنن من برعکسم

شما اون دستمالی ک پیدا میکنی .. بهش بده بگو این چیه!!! 

🤨ب روش بیارم ینی🤔مثلا پریروز رفتم خونه مامانم ظهر همسرم خوابیده بود...پسرمو گذاشتم اونجا اومدم پیشش باز ...ولی دیدم اصلا حسی نداشت...وقتی رفت بیرون دستمالو دیدم😥

خودمم متعجبم 

همسر منم یه مدت اینطوری شده بود... ازمایش خون داد عفونت خون داشت و پرکاری تیروئید .. دارو مصرف کرد کلا خوب شده الان