2777
2789

چند نفر راضی نبودن اینجا. میگن دیر میفرسته. پولم که پس میخواستن نمیداد دست به سر میکرد تا جنس برسه ولی خب خیلی دیر

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

چند نفر راضی نبودن اینجا. میگن دیر میفرسته. پولم که پس میخواستن نمیداد دست به سر میکرد تا جنس برسه و ...

اره میدونم دیر می‌فرسته.....خودشون هم گفتن ک دیر میرسه...میخواستم ببینم ب دست کسی رسید.....آخه من سفارش دادم الان خودم بجا کدکانالش کااهبرداریه...ترسیدم

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام 3 ماه پیش از کانال گلرخ سفارش دادم یک ادمینی به.نام شیوا محمدی شماره کارت داد ومبلغ را واریز کردم ولی نه کالا را داد ونه.پول را پس دادکلا کلاه بردار تشریف دارند با مدارک از کانالشان شکایت کردم که اگر شد چه بهتر وگرنه این پول انشالله چندین برابر از گلوی خودش ویا عزیزانش خون شود وبیرون بیاید الکی هم در بیو اسم خدارا میاورند شالاتان وکلاه بردارند

با سلام 3 ماه پیش از کانال گلرخ سفارش دادم یک ادمینی به.نام شیوا محمدی شماره کارت داد ومبلغ را واریز ...

من سفارش دادم این نبود فک کنم سید شاهین حسینی بود ....گفت کارت شوهرمه

با سلام 3 ماه پیش از کانال گلرخ سفارش دادم یک ادمینی به.نام شیوا محمدی شماره کارت داد ومبلغ را واریز ...

من شانس اوردم بستمو رسوندن..اینقدر پیام دادم داد و بیداد کردم ...

ادمین از طریق کانال ارتباط میگیره خودشه وهر سری با یک نفر کلا کلاهبرداره و هر کس را جنس داده یا از خودشونه ویا بابت رد گم کنی برای یک نفر را میده مال بیست نفر را میخورد خون بشه از گلوی خودش و عزیزانش بیاید بیرون ....الهی 

ادمین از طریق کانال ارتباط میگیره خودشه وهر سری با یک نفر کلا کلاهبرداره و هر کس را جنس داده یا از خ ...

اوووف من شامس اوردم پس...خداروشکر چیز گرون نخریدم ازشون