2777
2789

منم همینطور

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو لحظه هرچی تو دلته غیر از فحش مستقیم به طرف بگو نزار تو دلت بمونه خودخوری کنی این راهو پیش بری خود به خود اعتماد به نفست میزنه بالا

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
باید سعی کنی ارتباطات ت رو بیشتر کنی و بیشتر تو جمع حضور داشته باشی جوری که دیگه بتونی راحت تو جمع ح ...

سختی من جواب دادن هست باورت نمیشه جاریم بخاطر اینکه من یه چیزی خریده بودم به اون نگفته بودم کلی حرف زد ولی نتونستم جوابش بدم

سختی من جواب دادن هست باورت نمیشه جاریم بخاطر اینکه من یه چیزی خریده بودم به اون نگفته بودم کلی حرف ...

البته خیلی وقتا جواب ندی خیلی بهتره، بنظرم همون بهتر که جواب ندادی

آخ ک همش شده عقده مگه میشه دیگه میخوام مثل خودشون بشم

عزیزم همینی که گفتم رو انجام بده منم مثل تو بودم بعدش دیدم ساکت بمونم هیچی گیرم نمیاد جز عقده و خودخوری تصمیم گرفتم هر حرفی زدن همون جا جوابشو بده البته با این حال هنوزم خودم بعضی وقتا ساکت می مونم خودخوری هم نوش جان میکنم واسه اینکه آروم بشم میگم خدا جوابشونو بده😁

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
سختی من جواب دادن هست باورت نمیشه جاریم بخاطر اینکه من یه چیزی خریده بودم به اون نگفته بودم کلی حرف ...

بهتر که جوابشو ندادی اونجاشو خوب سوزوندی🤭😁

عزیزم همینی که گفتم رو انجام بده منم مثل تو بودم بعدش دیدم ساکت بمونم هیچی گیرم نمیاد جز عقده و خودخ ...

شوهرم میگه تونستی همونجا جوابشون نتونستی دیگه هیچی نگو خودخوری نکن