یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه برنجتون ایرانیه (شمال) و دقیق میخواین ، به ازای تعداد پیمانه های برنج، آب باید یک پیمانه بیشتر باشه.... مثلاً 5 پیمانه برنج 6 پیمانه آب..... 3پیمانه برنج 4 پیمانه آب.... ولی اگه چشمی بخواین آب باید به اندازه ی یک بند انگشت روی برنج ارتفاع داشته باشه..... روش اول انقدر دقیق و عالیه که چلوتون هیچ فرقی با چلوی آبکشی مجلسی نداره.... حتی میتونین وقتی آب برنج کشیده شد قبل از اینکه ته دیگ ببنده از قابلمه بریزینش توی یه ظرف دیگه و داخل قابلمه روغن بریزین و بعد نون یا سیب زمینی بذارین، ته دیگش مثل چلوی آبکشی بشه......
روغن اگه همون اول بریزی بیشترش میره کف قابلمه و برنج خشک میشه. ولی وقتی ابش کشیده شد روعن بریزی لابه لاها هم روعن میموته و برنج چرب و چیلی و خوب میشه ..
بعد اینکه اکه دیدی برنجت هنوز خامه ولی ابش کشیده شده( موقع قل زدن در و نیمه باز بذار و زیرش و کم کن که اروم بپزه) فقط اب داغ کمی اضافه کن که زود بخار بده درشم دم کنی نزار.
ولی اگه دیدی برنجت مغزش خیلی کم خامه دم کنی بذار که بخار کنه و دم بکشه
پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
برای هر پیمانه برنج دو تا اب بریز.یکی کم کن.مثلا سه پیمانه برنج پنج تا پیمانه اب بریز.اب باید کامل جوش بیاد.نمک و روغن بریز.وقتی برنج ریختی باید دوباره اب جوش بیاد.زیرش کم کن و در قابلمرو بذا.ولی دمکنی نذا.بیست دقیقه که گذشت.درش باز کن و خوب هم بزن.اگه سفت بود اب بریز.اگه ابش تموم شده بود دم کنی بذار و دوباره درش بذار.
سلام دوستان من یه سوال دارم چه زمانی باید درب رو بذاریم که دم بکشه وقتی چطوری بشه مثلا وقتی فشارش میدم وسطش یکم سفته و سفیده خوبه یا کِی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟