2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست
چندباری گفتم فقط یبار روش تاثیر میذاره دفعه بعد یادش میره

خانم ها چون دیرتر ارگاسم میشن اول باید ازتو شروع کنه هیچ وقت شروع کننده رابطه نباش 

چون آقا زودتر از خانم ارگاسم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفتارت نشون نده محکم باش  اون که خودشو می‌زنه به نفهمی پس غیر مستقیم فایده نداره

وقتی بارفتارم میخوام بهش بفهمونم نفهمیش که هیچ بهم دیوونه هم میگه.میگه بیخودی چرا مثل دیوونه ها اخلاقت عوض میشه میخوام روسرش داد بزور خودمو نگه میدارم

👈واسَم بجَنگ گیرافتادی واسَت جون میدم👉
اصلا هیچی نشده بخدا.قبلاها قبل حس خودش اول به من اهمیت میداد خودمم نمیدونم چش شده

حتما یه فضای خوب صحبت بین خودتون ایجاد کن و با همسرت حرف بزن، یکراست نرو سر موضوع اصلی و اصلا هم گلایه نکن عادی شروع کن چه خبر و این چیزا بعد حرف رو ببر سمت خودت و ازش بپرس نظرش راجع به تو چیه؟ مثلاً ازم راضی هستی؟ بپرس تو چند وقت اخیر تو کارش مشکلی چیزی نداره؟ بعد اگر مشکل خاصی نداشت ازش درباره رابطتون بپرس که دوسش داره یا نه؟ و کم کم و بدونه تحقیر و گلایه و دعوا بهش ابراز علاقه کن و بگو توقعت تو رابطه چیه؟ گاهی مردا نمیتونن نیازهای مارو درک کنن.

خانم ها چون دیرتر ارگاسم میشن اول باید ازتو شروع کنه هیچ وقت شروع کننده رابطه نباش  چون ...

نه هیچوقت من شروع نمیکنم همیشه اول اون شروع میکنه.به خوب نقطه ای اشاره کردی بعد پنج دقیقه شروع رابطمون برمیگرده بهم میگه چیزت خرابه وقت زیاد میبره😔😔

خب قبلش با خانم کار کنه ارضاش کنه بعد خودش

اره باید آقا شروع کننده باشه و خانم رو آماده کنه خانم ارضانشه تا نیمه راه بیاره بعدش باهم ارضا بشن درستش اینه باهم ارضا شن 

خب خانم هم نیاز طبیعیشه 

اگه ارضا نشه به مرور حس تنفر پیدا میکنه از رابطه جنسی با شوهرش مردا بیشترشون درک ندارن که شوهر اسی جزهٔ این دستس

حتما یه فضای خوب صحبت بین خودتون ایجاد کن و با همسرت حرف بزن، یکراست نرو سر موضوع اصلی و اصلا هم گلا ...

توبگو اصلا باهم درباره زندگیمون حرف میزنیم که بخوام این چیزارم بهش بگم.میگم میشه یکم باهم حرف بزنیم مشغول گوشیش میشه میگه بگو دارم گوش میدم

اره باید آقا شروع کننده باشه و خانم رو آماده کنه خانم ارضانشه تا نیمه راه بیاره بعدش باهم ارضا بشن د ...

میخوام جامو ازش جدا کنم شباوقتی دستش بهم میخوره اعصابم خرد میشه

توبگو اصلا باهم درباره زندگیمون حرف میزنیم که بخوام این چیزارم بهش بگم.میگم میشه یکم باهم حرف بزنیم ...

من بودم گوشیرو میگرفتم یه چک افسری هم میخابوندم در گوشش که عقلش بیاد سرجاش 🤦🏻‍♀️

یعنی چی تو حرف می‌زنی میره تو گوشی ببرش پیش مشاور 

میخوام جامو ازش جدا کنم شباوقتی دستش بهم میخوره اعصابم خرد میشه

اگه میخای رابطه جنسی تون از اینی که هست خراب‌تر بشه حتما جاتون رو جدا کن 

بدترین کار جدا کردن جاست حتی اگه قهر هم بودی جاتو جدا نکن 

من بودم گوشیرو میگرفتم یه چک افسری هم میخابوندم در گوشش که عقلش بیاد سرجاش 🤦🏻‍♀️ یعنی چی تو ...

اینم بهش گفتم گفتم اگه اینطوری پیش بره من نمیتونم این زندگیرو تحمل کنم یاتصمیمتوبگیربرو پیش مشاور یا خلاصم کن عروسک جنسیت نیستم که هروقت بخوای بیای طرفم بعد مثل چی پرتم کنی اونور

اگه میخای رابطه جنسی تون از اینی که هست خراب‌تر بشه حتما جاتون رو جدا کن  بدترین کار جدا کر ...

خودمم میدونم.دیشب تصمیم داشتم جدابخوابم گفتم فردا باهاتون حرف بزنم بعد اگه صلاح باشه جدا کنم.چیکارکنم دست خودم نیس دیگه از چشمم افتاده