2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبگو اصلا باهم درباره زندگیمون حرف میزنیم که بخوام این چیزارم بهش بگم.میگم میشه یکم باهم حرف بزنیم ...

شما شروع کن بعد ازش نظر بپرس وقتی ببینه شما جدی هستی اول به حالت تمسخر بهت نگاه می‌کنه یا جواب میده بعد خودش مشارکت می‌کنه، در ضمن بهش اعتبار بده، یه جوری که فکر کنه چشمت به دهتشه بعد خودش به حرف میاد

مشکل من نیس مشکل اونه که ازرابطه چیزی نمیفهمه

خودت برو مشاور 

مشاور بهت میگه باهاش چجوری حرف بزنی ‌چیکار کنی 

اگه باهم برید که خیلی بهتر اگه اون نمیاد میگم خودت برو که راهنماییت کنه چجور با شوهرت برخورد کنی 

عزیزم یکم رفتاراشو بیشتر زیر نظر بگیر ببین تلفن مشکوک یا پیام و ... این طور چیزا نداره . گلم ناراحت ...

نه اصلا اونطوری نیس خیلی وقته زیرنظردارمش.فقط ازرابطه چیزی نمیفهمه

👈واسَم بجَنگ گیرافتادی واسَت جون میدم👉
خودت برو مشاور  مشاور بهت میگه باهاش چجوری حرف بزنی ‌چیکار کنی  اگه باهم برید که خیلی به ...

اگه بدونه رفتم پیش مشاور دعوام میکنه

سعیمومیکنم

خواهشاً به اولین فرضیه قوی زنها یعنی خیانت و مامانش و عشق سابقش فکر نکن. واقعا صحبت بهترین راهه و اینم درنظر داشته باش که مغز مردان کلی نگرِ و نمیتونن جزئیات رو درک کنن حرفات رو کلی ولی دقیق انتخاب کن. موفق باشی.

خواهشاً به اولین فرضیه قوی زنها یعنی خیانت و مامانش و عشق سابقش فکر نکن. واقعا صحبت بهترین راهه و ای ...

مامانش فوت کرده،عشق اولشم خودمم،خیانتم اصلا باورم نمیشه.

دیشب نصف شبی اومد طرفم بغلم کنه خودمو کشیدم کنار اونم یه مشت زدخورد به پهلوم بدجور دردم گرف نفهمیدم عمدا زد یا نه

مامانش فوت کرده،عشق اولشم خودمم،خیانتم اصلا باورم نمیشه. دیشب نصف شبی اومد طرفم بغلم کنه خودمو کشید ...

خدارو شکر، یه چیزی دوستانه میگم داستان رابطه با قهر بدتر میشه، این یادت باشه؛« مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد» نمیشه خیلی بازش کرد ولی جمله طلاییه😉

خدارو شکر، یه چیزی دوستانه میگم داستان رابطه با قهر بدتر میشه، این یادت باشه؛« مستمع صاحب سخن را بر ...

سخن خوبی بود اما زیاد حالیم نشد