2777
2789
عنوان

رابطه

436 بازدید | 44 پست

سلام لطفا کمکم کنین من دیگه سردرنمیارم.سه ماهه شوهرم بهم اهمیت نمیده هروقت دلش رابطه بخواد میاد طرفم خودشوخالی میکنه ودیگه اصلا نه من براش مهمم نه رابطمون فقط به خودشو حس وحال خودش اهمیت میده.راهنماییم کنید چیکار کنم چرا اینطوری شده؟😭😭😭

👈واسَم بجَنگ گیرافتادی واسَت جون میدم👉

اینبار وقتی اومد بزن تو دهنش

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توعم وقتی میاد سمتت محل نذار بهش

اصلا عین خیالشم نیس.با رفتارم میخوام بهش بفهمونم کارت اشتباهه اما انگار نه انگار خودشو میزنه به نفهمی

چندبار ردش کردم دیگه اصلا یه کلمه هم دیدم باهام حرف نمیزنه

منطقی بشین حرف بزن باهاش حرف دلتو بگو خب 

چرا الکی ردش میکنی 

وقتی میاد سمتت صحبت کن بگو حرفاتو

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
خب چی تو زندگیتون پیش اومده که اینجوری شده؟ بحثی یا حرفی؟؟؟

اصلا هیچی نشده بخدا.قبلاها قبل حس خودش اول به من اهمیت میداد خودمم نمیدونم چش شده

اصلا عین خیالشم نیس.با رفتارم میخوام بهش بفهمونم کارت اشتباهه اما انگار نه انگار خودشو میزنه به نفهم ...

با رفتار و حرکات اشتباهه 

خب تو هم بگو رک و راست از نیاز هات بگو

یه روانپزشک میگه فکر کنید طرفتون احمقه ازش هیچ انتظاری نداشته باشد که درکتون کنه ازش بخواهید 

اصلا عین خیالشم نیس.با رفتارم میخوام بهش بفهمونم کارت اشتباهه اما انگار نه انگار خودشو میزنه به نفهم ...

با رفتارت نشون نده

محکم باش 

اون که خودشو می‌زنه به نفهمی پس غیر مستقیم فایده نداره

به نام خداوند رنگین کمان...
منطقی بشین حرف بزن باهاش حرف دلتو بگو خب  چرا الکی ردش میکنی  وقتی میاد سمتت صحبت کن بگو ...

چندباری گفتم فقط یبار روش تاثیر میذاره دفعه بعد یادش میره

با رفتار و حرکات اشتباهه  خب تو هم بگو رک و راست از نیاز هات بگو یه روانپزشک میگه فکر کنید طر ...

گفتم که وقتی میگم فقط یبار تاثیرداره بعدش بازم همونه