2777
2789
عنوان

دوستان سوتی های دوران مدرستون چی بوده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 64 پست

ی بار صف ک تموم شد داشتیم میرفتیم سمت کلاسا 

دوستم برگشت عقب گف وا بند سوتین کدوم چیزخلی افتاده که نفهمیده 😕

و بعله 

اون چیز خل من بودم ک همیشه بندهام افتاده بود وسط حیاط

دگ ب بند سوتینی معروف شده بودم 🤦🏻‍♀️

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه معلمی بود مثل سگ ازش حساب میبردیم

بنده خدا یکم قدش کوتاه بود هیکلشم شبیه خودمون بود

اومدم بزنم پس کله دوستم اشتباه گرفتم محکم زدم تو سرش😑😑😑

البته دورش شلوغ بود امیدوارم نفهمیده باشه کی بوده

دیش دیری دیرین ماشالا💃

ما ی بار وسط نماز جماعت چصمشنگ بازی در اوردیم با زانو زدیم ب جلوییمون نمیفهمیدیم ک تعادلش ب چص بنده افتاد رو کناریش عین دومینو همه دراز ب دراز وسط نمازخونه مدرسه پهن شدن

چهار نمره از نمره انظباتمون کم شد😕

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

من کلاس چهارم بودم، یه روز مشق ننوشته بودم

معلم اومد مشقارو نگاه کنه گفت کو مشقت منم گفتم خانم خواهرم امروز صبح که داشتم میومدم پارش کرد وقت نکردم دوباره بنویسم

فقط بدبختی اینجا بود که پرسید پس جای پارگیش کو هیچی دیگه به فنا رفتم

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
توی شیشه پنجره کلاس داشتم نگاه میکردم معلم دینی اومد تو باهام همیشه شوخی داشت گفت داری میگی اینه کی ...

من یه بار به معلم دینیمون گفتم مامان جان میشه برم بیرون 😵

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

من داشتم امتحان میدادم خواستم عکسشو بفرستم گذاشتم رو کنایه عکس فرستادم در جا سین کرد

یه بارم میخواستم به دوستم مسیج بدم اشتباه تو گروه کلاسی مسیج دادم 

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌
من با یکی از معلما خیلی رودروبایستی داشتم.دقیق سر کلاس همون معلم منو دوستم خنده مون گرفته بود و بند ...

وای منم سر کلاس شیمی اینجوری میشدم🥴😬

من یه بار با دمپایی رفتم مدرسه...

وای خدایا ما پارسال میخاسیم بریم قشم من تو لندیگراف متوجه شدم با دمپایی دسشویی اومدم انقد گریه کردم چشام وا نمیشد😐😂😂😂🔪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
من یه بار رفتم مدرسه دقیقا یادمه دوشنبه تعطیل بود سه شنبه رفتم بعد اشتباهی برنامه شنبه رو برده بودم ...

وای تصورشم سخته برام😵😬