2777
2789

خودم شروع کنم😊

کلاس یازدهم بودیم معلممون داشت درس ادبیات و تدریس میکرد آخر کلاس یکی از بچه‌ها که فکر میکرد شمس زنه با عصبانیت پاشد گفت مولانا خجالت نمیکشه زن خودش تنها میزاره بعد میره یه ماه یه ماه پیش شمس میمونه😡🤬

معلمم😕😵

بچه‌های کلاس😐😂

خودش😡🤬

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

@اعتصامی  

@مائده6525221  

بخندین خواهرام

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من یاد خودم میفتم میگم چقد تباه بودم 🥴

اول دبیرستان ..

دبیر پرورشی داشت درمورد احکام و .. حرف میزد .. 

گفت برجستگی های بدن نباید معلوم شه.

من گفتم خانم برجستگی بدن کجا میشه؟؟

همه زدن زیر خنده     

هیچوقت خنده هاشون رو یادم نمیره نامردا   

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

همین امروز داشتیم ت گروهمون دربارع اینکه کی تعطیل میشیم حرف میزدیم

یهو دوستم اشتباهی ت گروهی ک مدیرا و معلما بودن گفت اوووو اونا از خداشونع بخوابن😐😂😂😂😂

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 
من خودم چنبار مدرسه تعطیل شد از مدرسه زدم بیرون  تا کوچه رفتم یهو دیدم کیفمو جا گذاشتم😐💔

منم یه بار کیفم جا موند تو راه یکی از بچه‌ها گفت کیفت نیست با این دست میکشیدم پشتم که مطمئن شم 🤦

یعنی حتی حسشم نمیکردم😂😂😂

من با یکی از معلما خیلی رودروبایستی داشتم.دقیق سر کلاس همون معلم منو دوستم خنده مون گرفته بود و بند نمیومد😐

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

من یه بار رفتم مدرسه دقیقا یادمه دوشنبه تعطیل بود سه شنبه رفتم

بعد اشتباهی برنامه شنبه رو برده بودم انقدرم استرسی بودم بدو بدو برگشتم خونه کتابامو عوض کردم رسیدم سر کلاس دیدم بازم اشتباهی برنامه دوشنبه رو بردم دیگه کلی از معلما حرف خوردم چقدم اسکل بودم برام مهم بود😂😂😂

من یاد خودم میفتم میگم چقد تباه بودم 🥴 اول راهنمایی .. دبیر پرورشی داشت درمورد احکام و .. حرف میز ...

وای دوستات و تصور کردم😂