2777
2789

نمیدونم چرا اینطوریه،هربار یعنی هر دفعه 😐من خیال پردازی یا آرزو میکنم دقیقا و عینا همون و همون شکل انگار از سر من میاد بیرون تو زندگی یکی دیگه پیاده میشه ،نه چیز های معمولی که فکر کنید اتفاقه ها ،چیز های خیلی خاص که مثلا در شرایط عادی اصن اتفاق نمیوفتن خیلی سخته آدم حسودی نیستم ولی وقتی میبینم اینجوریه حالم بد میشه خیلیی بد حس میکنم انگار خدا و دنیا باهام دشمنی میکنن از خیال پردازی هم دیگه لذت نمیبرم انقدر که این اتفاق افتاده 

لطفااااا لطفاااااا ارزو کن ازدواج کنی و تو ذهنت منو به یاد بیار اسمم آیلی ه ممنون میشممم

یه سوال پیش دعا نویس رفتی ؟ کسیو دیده بودم که رفته بود پیش دعانویس اینطوری شده بود که خیالاتش به واقعیت تبدیل میشد 

میرقصانم زندگی را به سازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیالات اونم واسه بقیه واقعیت میشد؟

اره دقیقا همینطور بود مثلا میگفت خدا کنه حامله شم بعد میگفت همونجا دخترخالم میومد تو ذهنم و دو روز بعد دختر خالش خبر بارداریشو داده بود و یه سری هم میگفت تو وسط خیابون یه لحظه تو ذهنم اومد که خانم داییم داییمو بدبخت کرده بعدش داییشو به جرم اختلاس گرفتن به خاطر زنش کلی بدهی بالا اورده بود و .....

بعد اینکه رفته بود پیش دعانویس این اتفاق افتادهبود

اره دقیقا همینطور بود مثلا میگفت خدا کنه حامله شم بعد میگفت همونجا دخترخالم میومد تو ذهنم و دو روز ب ...

نه واسه من اینطوریه که مثلا میگم بزار فلان جور لباس بپوشم بعد برم فلان جا با با فلانی فلان کارو انجام بدم و الی آخر بهپعد چند وقت دیگش همین سناریو واسه یکی دیگه اتفاق میوفته😐که شاید اصلا من نمیشناختمش در کل

نه تا حالا نرفتم خودم ولی خیلی مشکوکم که کسی برام از اینکارا کرده باشه🤦🏼‍♀️

خدا ازشون نگذره .‌ امیدوارم اینطوری نباشه ولی کاش یه ادم مطمئن پیدا کنی