2777
2789

اهل دروغ نیستم. با پسرا دوست نمیشم یعنی اینجور نیستم هر روز با ی نفرباشم،فقط چندسال پیش ک خام وبچه بودم با یکی دو نفر دوست شدم بعدم کات کردم.امامتأسفانه دوس دارم جلب توجه کنم مثلابیرون که میرم نگام کنن بخصوص پسرا..

.لجبازم

.یکمی (خیلی کم)حسودم. نمیدونم چرا کسیو ببینم خوشبخته بهش حسودیم میشه ولی ازطرفی هم ببینم کسی مشکل داره براش ناراحت میشم،میگم کاش زندگیش خوب بود(نمیدونم فازم چیه😂)

درکل اهل غیبت نیستم اما بعضی مواقع ببینم کسی داره ازکسی بدمیگه منم تاییدمیکنم(ادم دهن بینی هستم)یا گاهی خواهرم پشت کسی داره حرف میزنه منم همراهیش میکنم وغیبت میکنم  و بعدش عذاب وجدان میگیرم ولی چه فایده بازم تکرارمیکنم

یکمی شکمو هستم😂

موذی هستم،اطرافیان منو به عنوان ی دخترخیلی خوب ومظلوم میدونن، ولی نمیدونن چه اب زیرکاهی هستم

گاهی تو روی کسی خوبم،اماپشتش ازش بدم میاد وشاید بدگوییشو کنم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

ساده زیستم زیاد اهل تجملات وتیپ زدن و آرایش ایناهم نیستم

اهل نمازم اماراستش بااخلاص نمازنمیخونم موقع خوندن نماز دوس دارم زودترنمازم تموم شه.

زیاداحترام پدرمادرمو ندارم،اماباهاشون بدرفتاری هم نمیکنم 

احساسی تصمیم میگیرم، بیش ازحد ساده ام 

مشکلات دیگران برام مهمه باناراحتی دیگران ناراحت میشم

اگه کسی بهم بدی کنه نمیتونم ببخشمشش وحتی تاسالهابدیش یادم میمونه

خیلی ساکت وارومم

گاهی چیزی ک نیستمو ب دیگران نشون میدم

اعتمادبه نفسم فوق العاده ضعیفه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفابگید درکل دخترخوبیم یابد؟و با این خصوصیات اخلاقی ک گفتمبا چیزای منفی که توش بود راهنمایی یانصیحتم کنید

دنبال تعریف و تمجید دیگران و تایید دیگران نباش! 

سعی کن بهترین خودت باشی هرکی خوشش اومد خیلی عالی هرکی بدش اومد متاسف باش براش

کلام تو عصای معجزه‌گر توست😌❤️