2777
2789
عنوان

چجوری ب شوهراتون محبت میکنید؟

389 بازدید | 16 پست

توخونه ک باهمدیگ هستید؟جلوی فامیلاتون یاخونواده شوهرتون چجوری محبت میکنید؟ذکری دعایی چیزی نیس بخونم مهرومحبتمون زیاد بشه خیلی همش دعوا وجنگ داریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا و جنگ با رفع مشکل و ریشه یابی و گذشت و عشق حل میشه دعا وقتی اثر داره ک شما تلاشتو بکنی از خداهم کمک بخای ن اینکه بدون درک هم بدون مطالعه  هی ب جون هم بیفتین بعد توقع معجزه داشته باشین .

ذکر و دعا و اینا چه ربطی به محبت داره اخهه مردم چرا انقد خرافاتین😐💔 خرافاتی_نباشیم#  

ذکر یا ودود شنیدم میگن برا اختلاف ومحبت زن و شوهر  خوندن جواب گرفتن

جلوی دیگران احترام همدیگه رو داریم و هوای همدیگه رو هم داریم.

تو خلوتمونم همه جوره اخه گفتی نیست ادم دونه دونه بگه. کلامی و رفتاری و دلی و همه جوره خلاصه.

ذکر یا ودود شنیدم خوبه توی نت هم سرچ کنی ذکر و دعا زیاده.

سوره طلاق هم هرشب بخونی شنیدم برای محبت خوبه.

ولی اول از همه باید احترام بزارید بهم و قلبا همدیگه رو دوست داشته باشید.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بوسش کن نازش کن

تو مهمونیا براش تکست بفرس بگو چقد ازاین زاویه جذابی

یا بگو کاش الان تنها بودیم باهم..ازسرکار ک میاد برو استقبالش بالبخند

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من شوهرم خیلی حساسه،  جوریکه اگه صدام بزنه من بگم بله.... بهم میگه حتما ی دلخوری تو دلته وگرنه باید میگفتی جاااااانم...😓 برای همین من ۲۴ ساعته در حال قربون صدقه رفتنم، مبادا ناراحت بشه

مخصوصا پیش خانواده خودم باید خیییییلی عاشقانه رفتار کنم😄

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...