2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا میخوان بخرن ولی زیر هزار تا وام و قسط میرن به من چیزی نمیگه ولی میدونم که اذیتن از اون طرفم ما ...

خوب به شوهرت بگو نمیخوام خانوادم زیر بار قرض برن بیا خودمون تا جایی که بشه بخریم براش 

اونام حالا یه کادویی چیزی بیارن 

خوبه .بعد تا میتونی کم بخر باور کن با ده تومن میشه نیازهای اولیه رو همه رو خرید مگه بخوای بیست دست لباس و....

دیگه این رسم از قدیم و ندیم بوده ،البته در حد توان عقلانیه،سیسمونی های الان که خیلی مسخرس،یارو تو نو ...

عزیزم رسم های اشتباه زیاد داریم من دیدم نسل جدید خیلیاشون دارن جلو این رسمای اشتباه میگیرن ، منم خودم اصلا زیر بار همچین رسمی نمیرم با اینکه بچه م نوه اولیه و وضع خانوادم خوبه اما عمرا بزارم .

من چند روز پیش برا دخترم لباس سیسمونی گرفتم کلا تا حدود ده ماهگی براش گرفتم شد ۲۱۰۰،بنظرم دیگه چیزی ...

لباس اینا ارزون میشه.سرویس چوب و کالسکه و ایناست که قیمتو میبره بالا

سرویس چوب که کامل نخر اگه جات کمه فقط تختشو بگیر با یه کالسکه مناسب،من لباس از سایت نی نی مون و آقابزرگ گرفام قیمتاش و کیفیتاشون عالی بودن

لازم نیست همه رو با هم بگیری مثلا اگه خونتون کمد دیواری داره دیگه لازم نیست کمد بگیری ، تخت بگیر اگه ماشین دارید صندلی ماشین کالسکه هم فعلا نگیر به نظرم آغوسی بهتره قمتشم مناسب تره ، چون شنیدم به کار بعضیا نمیاد کالسکه