2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
بچه ی اول و فقط براش میخرن دومی دیگه هیجا رسم نیست منتظر نباش

نه عزیزم منتظر نیستم اصلا انتظاری ندارم بخدا،برا پسرمم بزور پول قبول کردم اونم فقط یه تخت گهواره ای با لباس تا یسال براش خریدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=181140308]پدر و مادر بچه[/QUOT واقعا درستش همینه  شما همین کارو کردین؟

من که مجردم هنوز ولی قطعا این کار و میکنم‌.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

من که هیچی نمیخوام ، خودمو و شوهرم هر چی نیاز داریم میگیریم ، مامانم گفته دوست دارم لباس خودم بخرم مادرشوهرمم پتو و پاپوش و اینا داره میبافه ، کمد واسه بچه که نمیخوایم خونه مون به اندازه کافی کمد داره ، فقط صندلی ماشین و تخت خودمون میگیریم .

بهترین جنسم بخریم بازم یه حرفی همون شوهر درمیاره

بخدا گفتم اگه میخواین بخرید حداقل ارزون بخرید 

۴تا کمد رو میگفت ۲۵۰

گفتم همونو بخرید توی چشم هست

ممنون میشم ازم حمایت کنین .به تازگی لوازم آرایشی  آوردم  برای فروش@jingoolestoon_shop این پیجمه
معمولا بچه اول و سیسمونی خونواده دختره میدن،من برا پسرم مامانم پول داد خودم لوازمی که نیاز بود گرفتم ...

فقط اولیو میخرن که همونم بنظرمن نباید بخرم!آخه بچه یکی دیگست چرا اونا باید بخرن؟؟

اگه درک نکرده باشن چی؟؟ چطوری به این درک برسونیمشون؟؟🥺😑

براشون توضیح بدید بچه از کجا به وجود اومده بعد فامیل کی روی بچه گذاشته میشه ، بعد از طلاق یا فوت بچه مال کیه ؟

اگه جواب یکی از اینا خانواده زن بود، سیسمونی هم گردن اونا

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اگه درک نکرده باشن چی؟؟ چطوری به این درک برسونیمشون؟؟🥺😑

اگه خانوادت میخوان بخرن بزار بخرن چرا میخوای خودت گردن بگیری 

مگه اینکه نخوان یا توان مالی نداشته باشن اونوقت رک به شوهرت بگو نمیخرن برم مجبورشون کنم؟؟؟

خدایی هر چی درد سر از این چشم و هم چشمی هاست

طرف برای بچه ای که هر روز رشد میکنه فقط ۲۰ جفت کفش گرفته بود دیگه چقد لباس و عروسک و چیزای عجیب بماند

واقعا چرا؟ این رسم شماست ما بابای بچه هرچیزی که میتونه تهیه کنه مثل ازدواجم اینجوریم

چه خوب

ما باید خانواده دختر تهیه کنن تازه ایرادم میگیرن!!همه چی هم باید کامل باشه!

اگه خانوادت میخوان بخرن بزار بخرن چرا میخوای خودت گردن بگیری  مگه اینکه نخوان یا توان مالی ندا ...

اونا میخوان بخرن ولی زیر هزار تا وام و قسط میرن به من چیزی نمیگه ولی میدونم که اذیتن

از اون طرفم مادرشوهرم بدجنسه شوهرمو پر می‌کنه که باید فلان چیزم بخرن و یادش میده!

فقط اولیو میخرن که همونم بنظرمن نباید بخرم!آخه بچه یکی دیگست چرا اونا باید بخرن؟؟

دیگه این رسم از قدیم و ندیم بوده ،البته در حد توان عقلانیه،سیسمونی های الان که خیلی مسخرس،یارو تو نون شبش مونده بعد قرض میکنه تا هفت سالگی برا نوه اش سیسمنی میخره ،بنظرم فقط لوازم ضروری و بخری چیز زیاذی نمیشه