2777
2789

مثلا شنیذم سمبل هم خوبه تو سفره ک ما نمیذاشیم تخم مرغ هم خوبه اونم چندسالع نمیزاریم از امسال میخام بزارم شما از چه کارا نتیجه دبدین 

خداجونم همیشه دستمو بگیر

هیچکار نمیکنم هیچ دعایی برا خودم ندارم فقط برا خونوادم دعا میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قران میخونم یا صلوات میفرستم

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا 

ارزو

حس خوب

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

هفت سوره قرآن با (سین) شروع میشود!

💕1.اسری

💕2.نور

💕3.حدید

💕4.حشر

💕5.صف

💕6.معارج

💕7.الاعلی

قبل از سال نو نام این سوره هارا تک تک روی کاغذ نوشته تا بزنید نام سوره پیدا نباشد و همه را لای قران صفحه ای که بسم الله دارد بگذارید.

از روز اول عید تا روز هفت فروردین یکی از کاغذها را بردارید بطوریکه نمیدانید چه سوره ای است و آن سوره را همان روز تا قبل از اذان مغرب با توجه به معانی و حضور قلب بخوانید میتوانید از کسی بخواهید بامعنی بخواند و شما گوش دهید بعد از سوره دعای فرج (اللهم کن لولیک الفرج...) را از ته قلب بخوانید.

بسیار در موفقیت شما در طی سال کمک میکند.برکت در کسب و کار و زندگیتان می افتد. ازخطرات ایمن و دست دشمن از زندگی شما کوتاه میشود. 

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

تخم مرغ‌رنگ‌شده، سیب وتو آب میندازیم ،قرآن میخونیم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
هفت سوره قرآن با (سین) شروع میشود! 💕1.اسری 💕2.نور 💕3.حدید 💕4.حشر 💕5.صف ...

من اینو چندروز پیش دیدم میخوام انجام بدم الهی همه حاجت روا شن

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 

دو دقیقه قبل تحویل سال در و پنجره هارو باز میکنم.مامانم گفته فرشته ها روزیه اون سالو میارن  

خرافاتی هم خودتونید.بهم حس خوبی میده.انجام میدم هر سال.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
شکلات میخورم که کامم شیرین باشه تو سال جدید😄

منم😁

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//