2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خیلیییی نگرانم 😣😥

119 بازدید | 6 پست

سلام.مامانا پسرم یازده ماعشه اصلا رو پا نمیایسته. فقط میشینه و غلت میزنه تازگیا خودشو یکم جلو می‌کشه سینه خیز هم نمیره .چهارتا دندون درآورده دو سه کلمه هم حرف میزنه. اما اصلا نمیایسته نگهش هم میداری اصلا پا زمین نمی‌ذاره .اصلا پاشو صاف نمیکنه ..خیلی نگرانم میشه تجربیاتتونو از بچه هاتون بگین 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
تکیه به دیوار هم نمی ایسته

نه اصلا نمیایسته

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم کاش میومدی میگفتی وضعیت بچت الان چطوره

سلام عزیزم .والا من از چند ماه بعدش دیگه اصلا نه دور سرش رو گرفتم نه بهش فکر کردم ‌‌‌‌‌‌‌‌چندین نوبت بهش سویق کودک و بیسکوییت سویق سنجد دادم خداروشکر راه افتاد 

مرسی دوست عزیز. خدا حفظش کنه کوچولوتونو.

ممنون عزیزم همچنین عزیزان شما رو