2777
2789

من خیلی توروابط ام باجنس مخالف موفق نبودم..26سالم داره میشه...ازوقتی بچه بودم مامانم اجازه ی دوستی باهربچه ای روبهم نمیداد،همش ایرادمیزاشت روشون وآخرش ام بادوستم حرف میزدکه دیگه سمتم نیادواونم ازم دورمیشد...چندسال پیش بایه آقایی یه رابطه ی هدفدارروشروع کردیم اماتاایران بودوواسم خرج میکردخواهرم ومادرم کاری باهام نداشتن ووقتی پاشوواسه کارگذاشت خارج ازایران اینااخلاقشون برگشت وشروع کردن به منع کردن من ازارتباطم بااون شخص ومجبورم میکردن باهاش حرف نزنم یابلاکش کنم...ماخب عاشق همدیگه بودیم امابعدازاون همه حرف وکتک وهرروزدعواوفحش منم ارتباطم روقطع کردم اماایشون همش پیگیرمن بودن وبعد2سال برگشتن ایران ..امامن بخاطرحرفاوعکسایی که اونورازش دیده بودم نمیخواستم دیگه باهاشون ارتباط داشته باشم...دوسال گذشت...من طی چندماه گذشته بایه آقایی آشناشدم...ازطریق خواهرم...پسرخوب ومستقل وبااخلاقیه...فقط یکم غیرتیه وبهم گیرمیده..من مشکلی بااخلاقش ندارم واقعا...اماخواهرم ومادرم معتقدن من خودموکردم نوکرحلقه به گوشش...من به اون احترام میزارم ومعتقدم همه کامل نیستن...خیلی دوسش دارم ودوسم داره...مامانم همش هرچی میشه میگه بخاطراونه..میگه چرابهش میگی چشم؟چراباهاش میری بیرون؟چرابهش میگی ببخشید...من باخواهرم بحثم شده میگه تقصیراونه...اون مرتیکه بایداززندگیت بره بیرون...من نمیخوام...من دوسش دارم...اولین چیزیه که میخوام مال من شه...من ازعاشقی هیچوقت خجالت نکشیدم ...هرچقدراذیت میشم پیش اون آقااصلانشون نمیدم یامشکلاتم روبه روش نمیارم وهمیشه رفتارم باهاش خوبه..چون ایشونم کلی مشکل کاری واعصاب خوردی داره امابامن بااحترام برخوردمیکنه...نمیدونم چیکارکنم مادرم این رفتارشوبزاره کنار...حتی دوستامم میگن این عادت مامانت وخواهرته...چیکارشون کنم بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره مشاوره برو

شرایطش روندارم...مامانم بخاطراینکه نرم ببینمش دیگه بهم پول نمیده ...اون بنده خداهرسری داره همه چیوحساب میکنه...من شاغل نیستم ..پول ندارم...رومم نمیشه ازاون آقابگیرم راستش..

سلام. 

من 16 سالمه 

زیاد تجربه ندارم اما میتونم بهت بگم زیاد وابسته اش نشو تا موقعی که ازدواج نکردی که بعدش ضربه نخوری. 

سنت هم به اندازه کافی هست که نزاری خانوادت زندگیتو خراب کنن. با دوستات موافقم عادتشونه.. 

اصلا به حرفشون گوش نده بخاطرشون حرص نخور

_dillon_
مادرت که اخلاقش کنار نمیذاره، بهتره بگی به اون آقا زودتر بیاد رسمی بشید

اون روزسوم آشنایی بهم گف باخانوادم صحبت کردم که جدی شه همه چی..من به مامانم گفتم گف من جنازتم به این پسره نمیدم...

شرایطش روندارم...مامانم بخاطراینکه نرم ببینمش دیگه بهم پول نمیده ...اون بنده خداهرسری داره همه چیوحس ...

من یه مشاور آنلاین میشناسم با هزینه خیلی کم اگه خاستی بهت معرفی کنم. کمکت میکنه. 

_dillon_

بنظرم اگه قصدت ازدواج با اون آقاس وهمه معیارایی که درتظرته رو داره چه اشکالی داره بگی چشم...زن وشوهری که همدیگه رودوس داشته باشن چه اشکالی داره به حرفه همدیگه گوش بدن ...اگرهم سختگیره وسختگیریاش بجاس که ایرادی نداره...نمیگم غلام حلقه بگوش باش ...دوست ورفیق باش باهاش

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

سلام.  من 16 سالمه  زیاد تجربه ندارم اما میتونم بهت بگم زیاد وابسته اش نشو تا موقعی که ا ...

من یه داداش،بزرگتردارم کع فقط حرف مامانمومیخونه...مامانمم بخاطرترسوندن من تهدیدمیکنه که اگه به حرفم گوش ندی میندازمش به جپنت...شده بخاطرحرف مامانم یه هفته بدنم سیاه وکبودشده وتوجاخوابیدم ..بخاطرکتک های داداشم