2777
2789
عنوان

سونو سه بعدی یا چهار بعدی

61 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من داخل سی هفتم یکم سنم بالاست میخوام به دکترم پیشنهاد بدم برام سونو سه بعدی یا چهار بعدی بنویسه  کسایی که تجربشو دارید کمک کنید  اونایی که انجام دادن چه هفته ای رفتین؟ از بابت سلامت ظاهری خیالتون راحت شده؟ اصلا چقدر لازمه؟ هزینش چطوره؟ بیمه میده یا نه؟ البته این مورو اولویت من نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه  از جنین در زوایای مختلف تصویربرداری کرده و سپس این تصاویر را به گونه‌ای به هم متصل می‌کند که تصویر جنین روی مانیتور به صورت  و با وضوح بالا نمایش داده می‌شود، شبیه به یک عکس واقعی. در این تصاویر، جزئیات جنین مانند دهان، چشم‌ها، بینی، دست‌ها و پاها به وضوح قابل مشاهده است.

عزیزم اگر سونو واجب بود خود دکترت بهت میگفت.. انشالله حتما سالم و خوشگل..نگران نباش

انشالله عزیزم ممنونم از شما  یکم استرس دارم یکبار با اجازه دکترم سه ماهه دوم رنگ گذاشتم البته بدون امونیاک و اکسیدان ضعیف همش نگرانم

انشالله عزیزم ممنونم از شما یکم استرس دارم یکبار با اجازه دکترم سه ماهه دوم رنگ گذاشتم البته بدون ا ...

نه بابا هیچی نمیشه هیچی ..بسپار به خدا..من واسه آرامش بیشتر کلاسهای زایمان که از طرف بهداشت برگزار میشد میرفتم ..خیلی خوب بود خیلی