2777
2789
عنوان

ریه جنین چند هفتگی کامل میشه ؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 19052 بازدید | 28 پست

سلام عزیزم خداروشکر خیلی نگرانت بودم خداروشکر که نی نی گلت خوبه،منم هفته 32هستم تا الان که خوب بوده دعا کن عزیزم وقتی بچتو شیر میدی سالم بیاد بغلم غم گذشته دیگه کلا فراموش بشه،از طرف من گل دخترتو حسابی ببوس به گل دخترتم بگو برام دعاکنه سالم وتندرست صالح بیان بغلم  

خدایا شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی عزیزم اره ۱ ماهه مرخص شده نی نی خودت چطوره خودت خوبی ؟

عزیزم هر زمان انلاین شدی میخاستم بگم نی نی هام دنیا اومدن خداروشکر روزای سخت من وشما دیگه برای همیشه تموم شد انشاالله خدا حافظ نی نی های من وشما باشه

خدایا شکر  

عزیزم هر زمان انلاین شدی میخاستم بگم نی نی هام دنیا اومدن خداروشکر روزای سخت من وشما دیگه برای همیشه ...

سلام عزیزم مبارکه ب سلامتی مگه دو قلو بودن ...؟!!

سلام عزیزم مبارکه ب سلامتی مگه دو قلو بودن ...؟!!

قربونت برم اره گلم  نی نی ها دوتا هستن ولی بارداری سخت وپر استرسی بود خداروشکر تموم شد دیگه تو سایت اشنا نداشتم نگفتم

خدایا شکر  

منم پسرم ۳۵ هفته دنیا اومد و ریه اش نرسیده بود ده روز بستری بود تو دستگاه بود بعد گفتن خوب شده ببرش ...

سلام عزیزم پسر منم توی شرایط پسر شماست چند روز اینتوبه بودپسر من تا از دستگاه جدا میشه اکسژنش پایین میاد

سلام زیبا خوبی عزیزم من الان پستتو دیدم 

بچه‌منم تازه ۱۶ روزه به دنیا اومده ۳۰ هفته و ۵ روز 

امپول ریه هارو نزدم همون روز که درد زایمان گرفتم صبح برام زدن و شب زایمان کردم فکر کنم زیاد تاثیر نداشت چون بچم هنوز تو nicu بستریه 

شرایط شما چجوری بود ؟ بچتون چند وقت تو دستگاه بود ؟ ریه هاش نارس بود ؟