2777
2789

بچها نوزاد من تو 8 روزگی دکتر گف در رفتگی لگن..

من بردم دکتر ارتوبد گفت کمربند اما خیلی بچم هلاک میشه اصلا.یه شب فقط بستم همه جا بچه توفشاره سونو رو دوباره تکرار کردم همه درجه هاشم فرق میکرد سونو فرق میکنه سونو جدید دکتر سونو گفته اصلا کمر بند نیاز نیست فقط با دوپوشکی تا3ماه کامل خوب میشه..توروخدا کسایی ک بچه هاشون اینجور بودن بیان.پوشک دوتایی هم میگیرم فرم پا مث کمر بند میمونه اما کمر بند خیلی سخته به سرشانه بچه همه جا فشار میاره 

یه دکتر دیگ هم ببر بنظرم 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رازی ام دو پوشک و حتی 4 ماه ببندم اما خوب بشه با همون دو پوشکی. دکتر گفته یک ماه کمر بند  ...

ی ماه کمربند ببندی خوب میشه؟ 

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤
من رازی ام دو پوشک و حتی 4 ماه ببندم اما خوب بشه با همون دو پوشکی. دکتر گفته یک ماه کمر بند  ...

خب عزیزم حتما دکتر یه چیزی میدونه ک میگ الان اذیت بشه بهتر ازینک بزرگ بشه و اذیت شه 

یکماه ببند ایشالاک خوب میشه سرسری نگیر خدایی نکرده بزرگ شه کارش ب جراحی میکشه

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
ی ماه کمربند ببندی خوب میشه؟ 

دکتر ارتوپد اینطور گف با 1ماه بستن کمر بند خوب میشه..

اما خواهر زاده خودمم تو نوزادی دوتا پوشکی خوب شد خواهرم میگه زمان ما کمر بند نبوده وگنه با همین دو پوشکی حل میشه

دکتر ارتوپد اینطور گف با 1ماه بستن کمر بند خوب میشه.. اما خواهر زاده خودمم تو نوزادی دوتا پوشکی خوب ...

خیلی سخته

قصه آنجاست که شب بود و هوا ریخت بهم..انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم...🖤