2777
2789

اهل گوش کردن به پادکست هستین؟ 

قشنگ ترین و مفید ترین پادکستی که گوش کردین چی بود؟ 

من پادکست نیروی حال با صدای نیما رئیسی 

معجزه سپاسگزاری با صدای میلاد فتوحی 

سخنرانی های کوتاه دکتر الهی قمشه ای از castbox 

صلح درون سپهر خدابنده از castbox 

اینا رو گوش کردم و لذت بردم😍 

شما چی گوش میدین؟ اگه دوستش دارین لطفا معرفی کنیدش

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
من خودم پادکست انگیزشیم لنتی

یه کم برامون سخنرانی کن فیض ببریم اصغر جون😍😂

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پادکست های آقای شکوری کیف میکنم وقتی حرف میزنه

یه کم تلخ صحبت نمیکنه؟ البته من فقط یه فایل ازش گوش کردم

رادیو مرز

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

😅😅😅😅 ولی خارج از شوخی خودم خودم یه مدت ازین طیف کارا میکردم و استقبالم میشد ازش....

نه تو استودیو ضبط  صدا و زیر افکت... صدای خام خودم بود بدم نمیشد...

اما در کل باید بگم ک خودم اگه بخوام گوش بدم سعی میکنم خارجی خفن گوش کنم

عمو اصغر 😐😶
😅😅😅😅 ولی خارج از شوخی خودم خودم یه مدت ازین طیف کارا میکردم و استقبالم میشد ازش.... نه تو استود ...

مردی که😐 

چرا یالا نمیگی🤣 

چه جالب،من اون قدر لیسنینگم قوی نیست اخه