2821
2789
عنوان

محصولات لدورا

147 بازدید | 10 پست

سلام دوستان...

یه سوال داشتم اینک اصن شرکت های هرمی ینی چی؟

دو اینک لدورا حزو محصولات هرمی حساب میشه؟

اخه دوستم تو اینستا ی پیج زده و محصولات لدورا مثل ماسک و اسکرابو کرم و خلاصه هرچیزی ک مربوط ب لدورا میشه میفروشه ...درامدشم خوبه بد نیس ...میخام بدونم ینی داره واسه شرکت هرمی کار میکنه؟

و اینک کار کردن تو شرکت های هرمی درامدش حرومه یا ن؟

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اینا باشرکتای  هرمی فرق داره

شرکتای هرمی ینی چی؟

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻

آره هس من از یه شامپو گیاهی با ماسک مو گرفتم اصلا خوب نبود پارسال گرفتم ۲۰۰هزارتومن

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره هس من از یه شامپو گیاهی با ماسک مو گرفتم اصلا خوب نبود پارسال گرفتم ۲۰۰هزارتومن

چی هس؟شرکتش هرمیه ؟؟

چی هس؟شرکتش هرمیه ؟؟

آره هرمیه 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ینی چی؟شما کارکردی؟

محصولات لدورا ازمحصولات شرکتی پنبه ریزِ

مارک خوبی نیست خیلیا استفاده کردن راضی نبودن 

مثل محصولات شرکت بادران افتضاحه مارکش

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
چی هس؟شرکتش هرمیه ؟؟

دوستم میگ هرمی نیس ک...میشه بگین هرمی ینی چی؟

محصولات لدورا ازمحصولات شرکتی پنبه ریزِ مارک خوبی نیست خیلیا استفاده کردن راضی نبودن  مثل محص ...

اسکراب پیل افش ک خیلی خوبه...خیلی تعریفشو شنیدم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز