2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه هامو ببرم پارک

273 بازدید | 36 پست

دوتا بچه چهار و سه ساله دارم با این شرایط کرونا اگر ماسک بزنن ببرمشون با وسایل بازی پارک بازی کنن واقعا دیگه کم اوردن و بچه ها خیلی خسته شدن ؟

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه وقتی که خلوته ببر

وسیله های بازی رو ضدعفونی کن

بعدم اومدی خونه حمام ببر

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببر بابا بچه ها گناه دارن من هفته ای یه بار میبرم مایع ضدعفونی ببر حواست باشه دست دهنشونذنذارن 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
اگ خلوته ببر مگ ندیدی مردانی گفت از راه سطوح غذا دست منتقل نمیشه گرچه خودمون میدونستیم

جدی یعنی دیگه چیپس پفک نشورم؟ 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
عزیزم وسایل کثیفن😪💔 همه بچه ها وضعشون اینه گل

میدونم ولی همش پای تی وی هستن واقعا عصبی شدن

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

نه عزیزم نبر خطرناکه براشون تو وان یا استخر بادی یا لگن بزرگ تو حموم اب بریز باهم اب بازی کنن براشون بازی فکری بگیر تو خونه سرگرم بشن مثل قدیما براشون با چادر خونه بساز خیلی دوست دارن دختر من با اینکه خونه بازی داشت باز میگفت با چادر بساز

خدا با ماست پس نگرانی معنی نداره
جدی یعنی دیگه چیپس پفک نشورم؟ 

ن عزیزم من از همون اولم نمیشستم کرونا هم نگرفتیم خداروشکر..جاهای شلوغم پامو نذاشتم همه جا هم رفتم الا مسافرت و جای شلوغ...ولی مادرشوهر م ک دائم در حال شستنه ی بار مغازه رفت گرفت...بخدا مردانی تو اخبار گفت اعتراف کردن یعنی

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم