2777
2789
عنوان

بنظرتون بچه هامو ببرم پارک

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 36 پست
میدونم ولی همش پای تی وی هستن واقعا عصبی شدن

چی بگم

منم داییم دوتا بچه دارن یه دختر یه پسر

پسرداییم عصبی شده تو خونه موهای دختر داییمو میکَنه🙁

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نبر خطرناکه براشون تو وان یا استخر بادی یا لگن بزرگ تو حموم اب بریز باهم اب بازی کنن براشون ...

همه اینکارا رو میکنم ولی خوب بچه دلش پارک و تنوع میخواد 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
نبر عزیزم همه جا آلودست بچه هام ک نمیدونن چی به چیه دستشونو میکنن دهنشون تو خونه باهاشون بازی کن شما ...

خدا بهم صبر بده کم اوردم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
چی بگم منم داییم دوتا بچه دارن یه دختر یه پسر پسرداییم عصبی شده تو خونه موهای دختر داییمو میکَنه🙁

بچه های من دعوا میکنن ... 

ن عزیزم من از همون اولم نمیشستم کرونا هم نگرفتیم خداروشکر..جاهای شلوغم پامو نذاشتم همه جا هم رفتم ال ...

ای خدا عمرت بده از طریق دست یعنی دست دادن هم منتقل نمیشه؟ 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
ای خدا عمرت بده از طریق دست یعنی دست دادن هم منتقل نمیشه؟ 

وقتی میگ دست و سطوح حتما منتقل نمیشع دیگ...

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
وقتی میگ دست و سطوح حتما منتقل نمیشع دیگ...

خدا خیرت بده نمیدونستم 🥰🥰

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
یعنی الان بچه ها واقعا قاطی هستن

هوم هستن☹

حالا من خودم دیدم تلویزیون میگف از سطوح منتقل نمیشه اگه میخوای ببر

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕