2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میشه بیاید

127 بازدید | 16 پست

من حدود 4سال یه پسری رو دوست داشتم  رابطه مون خیلی عالی نبود که بگم لیلی و مجنون بودیم و هیچ مشکلی نبود ولی باهم موندیم 

پارسال اینموقع ها بود که رفتارش خیلی خوب شد و رابطمون گرم و عالی شد 

میگفت هیچ کس جای منو براش نمیتونه بگیره...شایدم من نباید حرفاشو باور میکردم

چند وقت پیش دیدم شمارمو از گوشیش پاک کرده و رابطه رو به سردی میره و همش بهونه گیری میکنه 

من خیلی ازش خواستم بهم توضیح بده ولی هیچی نگفت 

تا اینکه فهمیدم با یکی دیگس 

حتی دختررو من میشناسم 

مثل ابر بهار دارم گریه میکنم....حق منی که همیشه باهاش ساختم و هیچی نگفتم این نبود 

اینهمه دعا و اینهمه اصرار من به خدا چی شد پس؟من هرروز زار زدم و به خدا التماس کردم

خدا که میدونست چقدر دوسش دارم   

نمیدونم از الان به بعد چجوری باید بدون اون زندگی کنم و این مدتو فراموش کنم

الان از خدا شاکی هستی؟!

عزیزم الان باید بری سجده شکر ب جا بیاری که خدا اینو دستشو برات رو کرد و از سر راهت برداشت کسی که الان بهت خیانت میکنه وای ب حال بعدها و زندگی مشترک و عادی شدنا

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بخاطر ادمای بی ارزش که هر روز جاشونو عوض میکنن ازار نده..اعتماد به نفست رو ببر بالا و تو هم برای بار اخر بهش پیام بده میسپرمت به بالاسری...

و مسدودش کن و تمام...شمارش رو پاک کن...مطمئن باش خدا فهمیده لیاقت تو بیشتر از این ادم هستش.که میخواد بری دنبال زندگیت.

الان از خدا شاکی هستی؟! عزیزم الان باید بری سجده شکر ب جا بیاری که خدا اینو دستشو برات رو کرد و از ...

نه از خدا شاکی نیستم ولی من خیلی سختی کشیدم تا رابطه مون خوب بشه و شکل بگیره 

کلی پول و وقت و انرژی صرف کردم 

حقم این نبود اینجوری جواب محبتامو بگیرم

پس من چی؟لیاقت منی که اینهمه سختی کشیدم و جون کندم الان این بود

اشتباه از شما بود که برای ی رابطه‌ای که هیچ تعهدی توش نیست زمان گذاشتی و سختی کشیدی پسرا همه همینن یهو خسته میشن میزنن زیر همه چی چون هیچ تعهدی ندارن این دختران که خیلی متعهد هستن و فکر میکنن چون یکی چندسال باهاشون بوده پس باید باهاشون ازدواج کنه و دیگه خودشونو متاهل میدونن 

من خودمم این تجربه رو داشتم الکی حرف نمیزنم کسی اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشه قبل از یکسال میاد خواستگاری و ازدواج میکنن 

اشتباه از شما بود که برای ی رابطه‌ای که هیچ تعهدی توش نیست زمان گذاشتی و سختی کشیدی پسرا همه همینن ی ...

میدونم به همه اینا فک کردم 

من ساده بودم فک میکردم با اینهمه محبتی که دارم خرجش میکنم بالاخره یروزی درست میشه و میفهمه 

ولی تنها چیزی که نصیب من شد خیانت بود 

با این حال نمیدونم چرا نمیتونم به روزای خوبم فک نکنم 

به حرفای ظاهرا عاشقانش

میدونم به همه اینا فک کردم  من ساده بودم فک میکردم با اینهمه محبتی که دارم خرجش میکنم بالاخره ...

بیشتر دخترا اینجوری فکر میکنن و ضربه میخورن خودت میگی ظاهرا عاشقانه پس راست نبوده بهش فکر نکن و ی تجربه بشه برات که ارزشت خیلی بیشتر از اینکه که برای ی ادمی که هیچ تعهدی بهت نداره وقت بزاری نه فقط پسرا حتی دوستای دختر خودت 

هیچ ادمی ارزش اینو نداره که وقت و عمرتو براش بزاری غیر اینکه همسرت باشه  یا بچه‌خودت باشه یا خانوادت 

بقیه هیچکدوم از کارایی که کردی به چشمشون نمیاد و شاید اون پسر الان جذب کسی شده که هیچ توجهه خواستی بهش نداره 

پسرا معمولا اینجورین ماجراجویی و هیجان دوست دارن و تو الان برای اون کاملا فتح شده بودی و هیچ هیجان خاصی نداشتی 

عزیزم میدونم خیلی تلخه و الان حق داری که حالت بد باشه و هر چقدر دلت میخواد گریه هم بکنی

ولی گلم بنظرت آدمی که معنای تعهد رو نمیدونه و راحت میره سراغ یکی دیگه میتونست همراه مناسبی برات باشه؟ آیا لیاقت شما اینه؟ اتفاقا یکم که بگذره خداروشکر میکنی که خطر رو از بیخ گوشت رد کرد و زودتر فهمیدی با چه شخصیتی طرف هستی و بعد ازدواج چنین ماجرایی برات پیش نیومد که تاوان اون موقع قطعا خیلی بیشتر از الانت میبود

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
عزیزم میدونم خیلی تلخه و الان حق داری که حالت بد باشه و هر چقدر دلت میخواد گریه هم بکنی ولی گلم ...

مرسی که درکم میکنی 

بالاخره یکی فهمید من الان حالم خوب نیست و نباید سرزنش بشم 

اما من 4 ساله که عاشق این آدمم میترسم هیچ وقت فکرش از سرم نیفته و نتونم دوباره عاشق بشم 

صدبار خواستم بیخیالش بشم و نشد و اذیت شدم 

الان که مجبورم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 

مرسی که درکم میکنی  بالاخره یکی فهمید من الان حالم خوب نیست و نباید سرزنش بشم  اما من 4 ...

عزیزم همه چیز رو بسپار به زمان و اینو همیشه یادت باشه (دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور) 

الان روزهای تلخ و سخت شماست. ولی هر زمان که تونستی ایشون رو از ذهن و قلبت و زندگیت کامل بیرون کنی، اونوقت اونی که واقعا لایقت هست وارد زندگیت میشه 

الان به خودت فقط زمان بده چون گذر زمان فقط میتونه اینجور زخم ها رو خوب کنه. قوی باش گلم کم کم میفهمی دنیا به آخر نرسیده و همه چی حتی بهتر از قبل میشه

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔