2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

565 بازدید | 45 پست

بچه هاا 

من از اونا نیستم مشکلات خانوادگیمو جار بزنم تا حالام نزدممم 

ولی اینجا ناشناسم راحت میتونم حرف بزنم تا پیش بقیه

شوهر جدید ا بهم شک الکی میکنه

با پسر خالم میخندم دعوا میکنه تو بغل داییم میرم دعوا میکنه گوشیو چک میکنه.میره لب پنجره همش حواسش به همسایه هامونه.تو خیابون دعوا راه میندازه

ما ۷ ساله باهمیم از این اخلاقا نداشته  به ولا علی یه خطا ام سر نزده 

نه از من از جفتمون نزده

گیر میده به لباسام و پوششم اخه نه اون تعصبیه نه خانواده من 

کاملا هردوخانواده آزادیم

نمدونم چشه داره داغونم میکنه،

ز غوغای جهان فارغ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مثل همیشه ای اون تغییر کرده،حسادت میکنع،و بهتره با نردا زیاد گرم نگیری از حساسیتش کم بشه

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
شاید خودش داره خیانت میکنه 

دقیقا بر چه اساسی اینو میگید😐شک میندازید به دلش،شما که رفتار اسی رو ندید کامل

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

باهاش حرف برن کارایی که خوشش نمیاد بپرس چیه علتشو بپرس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

برید روانشناس معتبر 

حتما یه دلیلی داره ممکن چیزی شنیده یا برلی دوستاش اتفاقی افتاده  ترسیده تو دلش بد افتاده آدم این روزا زیاد درباره خیانت می شنوه

به هر حال به هر دلیلی هست قبل اینه مشکلش بدتر بشه رفعش کنید

نه عزیزم مطمئنم نمیکنه دوس داره منو زندگیشو

احتمال داره ادمای اطرافش باعث بشن ازین فکرا کنه.مثلا من یه تایمی میدیدم شوهره دوستم بهش خیانت میکنه و اونم میگفت همه مردا خیانت میکنن و این باعث شده بود من شکاک بشم.شاید اونم یه چیزی از کسی دیده یا کسی چیزی گفتع