2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهر یا من نادرسته

247 بازدید | 19 پست

من فقط پنجشنبه ها عصر تا شب میرم خونه مادرشوهرم اونا رفتارشون خوب و مهربونه و منم همینطورم ولی از وقتی خواهرشوهرم بچه دارشده و هروقت دختر ۳ماهه اش تا می‌خواد گریه کنه میگه این بچه چش شد یهو ب من نگاه میکنه و میره اسپند دود میکنه درحالی ک دختر یکساله من از ۲۴ساعت ۲۰ساعتشم گریه میکنه ولی یه بار هم نشده اینکارو بکنه و اینبار من خیلی ناراحت شدم تا شب ناراحت نشستم و سرسنگین حالا شوهرم میگه برو معذرت خواهی کن اخه چیکار کردم مگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر خواهی بی دلیل🤕

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

حق با منه 

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

والا هرکسی بود ناراحت می‌شد بچه سه ماهه گریه میکنه دیگه حالا چ ربطی ب چشم زدن داره البته گریه ب یک دقیقه هم نمیرسه ولی دختر من شده تا یک ساعت هم گریه اش بند نیومده و هیچ عکسالعملی نداشتن البته منم همیشه میگم بچست

دلیلی برای عذر خواهی وجود نداره

شما یه بچه داری اونم یکی داره

دلیل نداره ک بخوای حسادت کنی..اتفاقا رفتار اونا خیلی زشته

با پشت دست بزن دهن شوهرت

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏

منطور اون بخودت نگیر 

ولی عذر خواهیم دلیلی نداره

هروقت اونا هستن توام نرو ی مدت.. 

بعدم اسفند دود کردن حساسیت نداره گاهی ما خودمونیم مادرشوهرم میره اسفند دود میکنه میگه من خودم چشمم شوره از دوست داشتن زیادیم نوه مو چشم نزنم

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید