من فقط پنجشنبه ها عصر تا شب میرم خونه مادرشوهرم اونا رفتارشون خوب و مهربونه و منم همینطورم ولی از وقتی خواهرشوهرم بچه دارشده و هروقت دختر ۳ماهه اش تا میخواد گریه کنه میگه این بچه چش شد یهو ب من نگاه میکنه و میره اسپند دود میکنه درحالی ک دختر یکساله من از ۲۴ساعت ۲۰ساعتشم گریه میکنه ولی یه بار هم نشده اینکارو بکنه و اینبار من خیلی ناراحت شدم تا شب ناراحت نشستم و سرسنگین حالا شوهرم میگه برو معذرت خواهی کن اخه چیکار کردم مگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
والا هرکسی بود ناراحت میشد بچه سه ماهه گریه میکنه دیگه حالا چ ربطی ب چشم زدن داره البته گریه ب یک دقیقه هم نمیرسه ولی دختر من شده تا یک ساعت هم گریه اش بند نیومده و هیچ عکسالعملی نداشتن البته منم همیشه میگم بچست