2777
2789
عنوان

جاریم دخترش شپش داشت اومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 83 پست
خب چرا هیچی نگفتی به جاریت میگفتی که دوباره تکرار نشه فردا ویروس میگیرن بازم پامیشن میان میگن این بر ...

میترسم جنجال درست بشه گله کنم بزرگش کنه دعوا راه بندازه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

شستم مثل دیوونه ها موهاششو کف سرشو محکم شستم

نه شستن فرق داره حتما کاری که گفتم بکن نرم کننده بزن با شونه ریز از بالا به پایین بکش‌ که اگه شپشی چیزی بود لیز بخوره بره چون شپش خیلی محکم میچسبه به مو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم اخه خودت بودی روت میشد چیزی بگی؟

قطعا همون لحظه میگفتم و بچه هارو فاصله میدادم از هم

اگرم بعدا متوجه میشدم زنگ میزدم می‌پرسیدم 

میگفتم بچت اینجوری گفت حتی میگفتم خودمم شنیدم که تهمت دروغگویی به بچه شما نزنه یه وقت اگه اخلاقش ناجوره 

بعد اگه گفت اره که حسابی میتوپیدم بهش اگر میگفت نه که میگفتم پس چرا دخترت دروغ گفته بخاطر این دروغش من کلی به زحمت افتادم

تازه ببینم من آدمی هستم که آرومم و به این راحتیا چیزی به زبون نمیارم از هرچی بدم بیاد و ناراحت شم ولی این خیلی چیز گنده و بیشعوری ایه به نظرم حتما به روش بیار

فردا صبح برو یه شونه فلزی مخصوص شپش و شامپو شپش بخر استفاده کنید بعدش یه تشت سرکه و آب گرم کن لباسای ...

اخه خودم نمیتونم بگیرم به کسی هم خجالت میکشم بگم شامپو شپش بخر برام 

انقدر نگران نباش نمیگیرهنترس چیزی نیس که .نیاز نیست فعلا دیگع کاری کنیاز دوسه روز دیگه موهاش چک کن ا ...

اخه اگه بدونی موهاش چقدر بلند و پر حجمه شپش بگیره بیچاره میشم

میترسم جنجال درست بشه گله کنم بزرگش کنه دعوا راه بندازه

وا مگه ترس داره مگه ازش میترسی گوه خورده اومده بچش شپشی بوده حیوونها

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

نه شستن فرق داره حتما کاری که گفتم بکن نرم کننده بزن با شونه ریز از بالا به پایین بکش‌ که اگه شپشی چ ...

حتما فردا باز میشورم با نرم کننده

اینا چجوری شپش میگیرن من میگن شپش یاد عصر قاجار میفتم مگه الانم شپش هست

شپش که بخاطر کثیفی و عدم نظافت و گداگوری بودن منتقل نمیشه

یه بیماریه که هر انسانی ممکنه بگیره، کافیه شپش برسه بهسرت تمام

یه سری هم بی‌شعورن مثل جاری این خانم تو کل استان پخشش می‌کنن 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چ جاری بیشعوری. بجه شپشوشو آورده خونه شما نمیگ اینام میگیرن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙