2777
2789
عنوان

قشنگ ترین دوره ی زندگیتون کی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 102 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره ی قبل از به دنیا اومدنم.هیچی ازش به خاطر ندارم.ولی مطمئنا از این دنیا بهتر بوده  

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

وقتی دکتر بیشعورم توبارداری منو ترسوند فکر کردم نینیم خدایی نکرده مشکل داره دنیا برام سیاهتر شد اما وقتی به دنیا اومد دکتری که بالاسرم بود بهم گفت بچت سالمو خوشگله اونموقع بهترین لحظه بود برام

دقیقا منم از بارداریم تا الان که پسرم یکسال ونیمشه بهترین دورانه

کناربچم واقعا اززندگی لذت میبرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من و همسرم 9 سال دوست بودیم سر عقد ک بله گفت همسرم پیشونیم بوسید اشک اومد از چشمش. خانوادمون ام صوت جیغ و دست زدن تو محضر جو جالبی شد درکل ب نظرم بهترین حسی بود ک تجربه کردم 

قشنگترین دوره زندگی من زمانی بود ک پیش پدر بزرگ مادربزرگم زندگی میکردم 

من بعد از دیپلمم رفتم پیش مادربزرگم اونجا دانشگاه ثبت نام کردم سر کار میرفتم به معنی واقعی خوشبخت بودمممممم 

بعد از به مدت همونجا خواستگار برام اومد ازدواج کردم منم مجبور شدم برگردم خونمون پیش مامان بابام بعدشم اومدم سر خونه زندگی خودم بعداز ازدواج ۹ماه بعد پدربزرگم فوت شد الآنم من مسولیت یه زندگی رو دارم و دیگه نمیتونم پیش مادر بزرگم بمونم و پدربزرگمم ک فوت شد دیگه اون خونه خونه سابق نیست

عزیزمممم  در جریان تاپیکت بودم  الهی به سلامتی و خوشی بغلش بگیری

تورو یادمه همیشه عزیزم 

مرسی 

فردا برم آزمایش 

حالا بزرگترین دزد سرم اینه چجوری ب مامانم بگم..اصلا روم نمیشه.از خجالت آب میشم 

۲سال از زمانی که سرکار میرفتم ساعت کاری زیاد درامد کم... ولی بهترین روزام بود چقدر با دوستم میخنیدیم تلفنی هم حرف میزنیم میخندیم تا قطع کنیم حالا یکی پیشمون باشه فک میکنه دیوونه ایم😂😂

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم