2777
2789
عنوان

جاریم بد اخلاقه

216 بازدید | 25 پست

نه اخلاق داره نه مهمان نواز. ما شهرستانیم دوماه یبار میریم خونه پدرشوهرم. همشون همسایه هستن. خونه کسی بجز خواهرشوهرم نمیرم. هرکدوم هم بیان خونمون پذیرایی عالی میکنم. یبار مجبوری قرار شد برادرشوهرم وسط راه بیاد دنبالمون. جاریمم میدونست. اما نزدیک خونشون که شدیم تازه زنگ زد که من غذا نذاشتم و بهونه. شوهرشم فقط میگفت باشه باشه تو فقط یک برنج بذار..

زحمت کشیدن و توی هزینه افتادن و غذا از بیرون گرفتن. اما ایا درسته وقتی از چند روز قبل خبر داری همچین کاری بکنی؟

هیچوقتم با مهمونش خوش رو نیست و مهمان رو معذب میکنه. 

پر از خیال🙂‍↔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رفت و امد نکنید ، هم ایشون راحتتره هم شما

لازم نیس ادم با همه ی فامیل رفت و امد داشته باشه و باب میل ما رفتار کنن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
خداروشکر جاری ندارممممم

من ۳تا داررم‌

هیچکدوم مهمان نواز نیستن اما این یکی بداخلاقم هست.

دقیقا وعده میشمارن که چون یبار رقتن یجایی پس یبارم طرف رو دعوت میکنن. در صورتی که اگه بیان خونه ما ۲ روزی هستن.

ولی خواهرشوهرمو خیلی دوس دارم

پر از خیال🙂‍↔️
من ۳تا داررم‌هیچکدوم مهمان نواز نیستن اما این یکی بداخلاقم هست.دقیقا وعده میشمارن که چون یبار رقتن ی ...

عزیزم منم دوست ندارم رفت امد کنم باهرکسی نمیشه اون باید مطابق میل ما عمل کنه

نرید زیاد میرید؟؟

اونجا اصلا

ما فقط خونه پدر شوهرم‌میریم. و خونه خواهرشوهرم. 

خونه داداش هاش همون سالی یبارم بریم روی خوش نشون نمیدن. با اینکه کلا خیلی مهمونی ساده هم‌میگیرن و طوری نیست که خیلی هزینه کنن.

پر از خیال🙂‍↔️
خب رفت و امد نکنید ، هم ایشون راحتتره هم شمالازم نیس ادم با همه ی فامیل رفت و امد داشته باشه و باب م ...

ما‌مجبور شدیم‌رفتیم اونجا.

وگرنه نهایتا سالی یبار اونم با دعوت میریم

پر از خیال🙂‍↔️