2777
2789
عنوان

رفع چشم زخم

122 بازدید | 13 پست

از اول زندگی به خاطر عشق عمیقی که بین من و همسرم بود توی چشم بودیم. تمام این سالها از لحاظ مالی پسرفت کردیم. واقعا حس میکنم هر چی میدوم به جایی نمیرسم. پسرم تیزهوشان درس میخوند و باعث حسادت خیلیا بود به خاطر مسائل مالی پدرش یک ساله ترک تحصیل کرده و هیچ جوره راضی نمیشه برگرده مدرسه یا بریم مشاوره. امروز خیلی گریه کردم واقعا کاری میشه کرد؟ ممکنه از چشم زخم باشه؟ البته از قرآن و اینا چیزی نگید من مسلمان نیستم. اگر راه دیگه ای داره راهنمایی کنید

خدا رو شکر همه چی عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همین امضات چشم زخم. میاره اگ واقعا اعتقاد داری 

و اینکه خب چون من مسلمونم راهکارمم برای مسلمونه 

به شما میتونم بگم بله چشم زخم دور از جون میتونه آدم و کلا از پا دراره 

نمیدونم دینت چیه ببین تو دینت چی داری 

اگ نه که بی خیال این افکار شو و سعی کن خیلی در عموم عشقتو خوشیتو نشون ندی 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

چشم زخم واقعیه 

راهش هم حرز امام جواد انداختنه حالا شما مسلمان نیستی من نمیدونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ما اینجوری بودیم .هرجا میرفتیم بعد مهمونی چنان دعوایی میشد بینمون🤣اخه خیلی همو دوس داریم .دیگ گفتن این از چشم نظره .الان سعی میکنیم تعریف هیچی رو ندیم .بیرون میریم هیچ توجهی بهم نکنیم😁ولی خو دیگ میدونن .میدونستی چشم ادم ب خودش از همه نزدیکتره؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خیلی خسته ام کاش خدا یه نگاهی بهم میکرد

یه مرغ یا خروس یا اگ داری گوسفند خون کن گوشتش و بده نیازمند حتما ک چشم و سنگینی ازت میره

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود..