2777
2789
عنوان

میخوام ی چیزی بکشم

126 بازدید | 14 پست

عصابم اروم بشه احساس میکنم اخر معتاد میشم 

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....
عزیزم با این چیزا ادم اروم نمیشه  اهنگ گوش کردن امتحان کن ببین ارومت میکنه؟

هیچی ارومم نمیکنه بخدا

خدا جونم من گنهکار ولی تو بخشاینده من کوچیک و تو بزرگ من مخلوق و تو خالق ب حق همه ی بزرگیت محمدحسین کوچولومو تو دلم بزار....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست داری چیزی بکشی؟ چی مثلا؟

دوس دارم سیگار بکشم و نفسمو عمیق بدم بیرون فکر کنم ارومم کنه

واقعا ارومت نمیکنه سیگار قلیون اینا فقط سره ادم گرم میکنه یه نوع تلقینه  ولی امتحان کن ولی در ...

خیلی داغونم سیگارم کممه

خیلی داغونم سیگارم کممه

خوب بکش اهنگ گوش کن گریه کن خیلی راحت  بزار خالی بشی

من هر وقت که اینجوری میشم  به این فکر میکنم ته این ناراحتی چیه زندگی چیه که من بخوام قصه بخورم پس عشق حال کن البته الاان شرایط واقعا بده خودمم اینجوریم 

راستی چند سالته

خوب بکش اهنگ گوش کن گریه کن خیلی راحت  بزار خالی بشی من هر وقت که اینجوری میشم  به این فک ...

دیگه چقد گریه ....۲۶سالمه

دیگه چقد گریه ....۲۶سالمه

عزیزم میفهمم  ولی همینه دیگه زندگی سخت شده واقعا 

نمیتونی با کسی حرف بزنی که اروم شی ؟ 

یا بری پیشه مشاور ؟ 

اینشاالله به خواسته دلت برسی

من ازت تقریبا ۶ سال کوچیک ترم

🌻

عزیزم میفهمم  ولی همینه دیگه زندگی سخت شده واقعا  نمیتونی با کسی حرف بزنی که اروم شی ؟&nb ...

نمیدونم واقعا ولی وقتی ادم کم میاره هیچی درستش نمیکنه دیگ

اگه اینجا کسی نمیشناست درد دل کن خیلی راحت  حرفا دلت بگو  این طوری شاید اروم بشی ازدواج ک ...

اره ازدواج کردم ی بچه هم دارم ولی خدا نگذره از خانواده هایی ک بچشونو زود شوهر میدن ووارد مشکلات میکنن پیرشون میکنن

اره ازدواج کردم ی بچه هم دارم ولی خدا نگذره از خانواده هایی ک بچشونو زود شوهر میدن ووارد مشکلات میکن ...

عزیزم 🥺

با شوهرت راحت هستی که حرف بزنی ؟

عزیزم اگه خاستی حرف بزنی من گوش میکنم شاید تونستم  یه کمک کوچیک بهت بکنم 

عزیزم 🥺  با شوهرت راحت هستی که حرف بزنی ؟ عزیزم اگه خاستی حرف بزنی من گوش میکنم شاید تونستم ...

نه زیاد مردا ک حرف نمیفهمن مرسی از لطفت