2777
2789
عنوان

یکسوال راجع به بیماری hiv دارم

193 بازدید | 14 پست

میگم که میگن احتمال انتقال بیماری از زن مبتلا به مرد 0.04 درصده و مرد مبتلا به زن دوبرابر بعدشم شنیدیم که درمان کلی نداره اما اگر کسی دارو مصرف کنه و تحت درمان قرار بگیره مثل فرد عادی میشه آیا درسته ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم ایمنی اش ضعیف میشه خدایی نکرده با سرطان از پا در میاد یا یه سرما خوردگی کوچولو خیلی طولانی میشه بالاخره آسیب میزنه به سیستم ایمنی نمیشه انتظار داشت که همه چی عادی باشه

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

کی گفته این اعداد و ارقامو!!با رابطه ی جنسی راحت منتقل میشهاگرم فرد بیمار تحت درمان قرار بگیره و دار ...

آخه سرچ کردم و تحقیق توی یوتویب هم به خانمی بود مبتلا بود با 500 تا مرد رابطه داشته 

کی گفته این اعداد و ارقامو!!با رابطه ی جنسی راحت منتقل میشهاگرم فرد بیمار تحت درمان قرار بگیره و دار ...

شما از کجا میگی این صحبتارو

این خانم آمار تقریبا درستی داده احتمال انتقال hiv در یک تماس کنترل نشده در کل زیر ۱ درصده

چون که توی یوتیوب دیدم که خانمه ایرانی بود بیمار با 500 تا مرد رابطه داشته پس همه مردا الان مبتلا نش ...

چه سوالای عجیبی میپرسی😂

بخاطرت الان رفتم نگا کردم طبق رفرنس احتمال در کشورای پیشرفته در حدود همین چیزیه که خودت گفتی

پس اگه خیلی مطمئنین برید با هر زنی که ایدز داره رابطه داشته باشید🙄

من مطمئن نیستم

ما ی چیزی داریم به عنوان رفرنس 

یکسری آدم دارن در ثانیه ریسرچ میکنن و مقاله میدن

حالا اینکه شما حرفای سکینه خانوم کبری خانوم رفرنسته دلیل نمیشه بقیه برن با hiv 

من مطمئن نیستمما ی چیزی داریم به عنوان رفرنس یکسری آدم دارن در ثانیه ریسرچ میکنن و مقاله میدنحالا ای ...

من حرفای سکینه خانوم رفرنسمه شما که حرفای خانم پروفسور رفرنسته برو با ایدزیا 

وقتی اما و اگر میاری یعنی به حرف خودتم اعتماد نداری

هر چی میبینیو فقط تکرار میکنی