2777
2789
عنوان

بیاید پیشنهاد بدین

67 بازدید | 12 پست

میخوام لوازم ارایش سفارش بدم انلاین از دیجی کالا بگین چیا و چه مارکی بخرم خیلی داغونه وسایلم کرم پودرم میزنم صورتم پر جوش میشه ریملمم که گوله گوله برای یه ارایش سبک و روزانه با قیمت مناسب☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دیجی خریدم داغون رسید دستم از پیج های اینستا دیگه میخرم

بی بی کرم استفاده کن بجای کرم پودر

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
من از دیجی خریدم داغون رسید دستم از پیج های اینستا دیگه میخرم بی بی کرم استفاده کن بجای کرم پودر

اره منم 

چه فرقی داره 

و میشه ادرس پیج که خرید میکنی بدی اخه من میترسم اعتماد کنم تنها حسن دیجی هم اینه که حداقال تهش میرسه به دست ادم

اره منم  چه فرقی داره  و میشه ادرس پیج که خرید میکنی بدی اخه من میترسم اعتماد کنم تنها ح ...

بی بی کرم کاورش خوبه برای استفاده روزانه س پرایمر و مرطوب کننده هم داره آسیبی ب پوست نمی رسونه

از نارسیس میکاپ خودم چنددفعه خرید کردم مطمئنه بسته مم سالم رسید دستم 

@narsis_makeup

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
عه خوبه شما انجام دادی  دیگه جوش نمیزتم؟ یا کرم پاکسازی بگیرم؟

ن منم مث شمام ولی کرم پودرو حذف کزدم و قصد دارم برم پاکسازی هرماه  واسه پوست نیازه  بعد سرچ کن روتین پوست  ببین چیا هستن هرشب همونکارو کن 

مرسیی 😙 جنساش خوبه تقلبی نیست ؟

چندتایی ازش خریدم بارکدخوان زدم اصل بودن

لوازم آرایشی های کره ای میارن اکثر پیج ها