2777
2789

سلام

من ۲۵روز درگیرهماتوم هستم اخرین بارسایزش۲۸*۹ بود دکاربهم شیاف داد ۲۲روز استفاده کردم فرتیژست ۴۰۰ولی بی فایده بود بعدش دافاستون اضافه کرد روزی ۲تا....خسته شدم پربغضم.۳بار خونریزی شدید کردم طوری که انگارشیلنگ بهم وصل بود همش استراحتم اسه دسشویی بلندمیشم این هفته هم باید سونو ان تی بدم دیروزم ی لخته به اندازه تقریبا دوبند انگشت دفع کردم که بعداز لخته دوباره خونریزی کردم کمکم کنین چیکارکنم قط بشه بعدکلی دعا و انتظارخدا بهم نظرکرده شب وروز درحال دعام هرچی دارم ازخدا دارم به خودش توکل کردم شاید امشب از طریق شما وسیله ای واسه شفاعتم بهم نشون بده راستی میگن نشاسته گل  و عدسی بخور....به نظرتون تاثیرداره؟؟؟خطرناک نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه برخدا دعام کن دیگه بدنم نمیکشه خیلی ضعیف شدم

عزیزم در مورد نشاسته نمیدونم من انتقال دادم پروژسترونو همین که شما استفاده کردی دادن نشاسته هم برا لانه گزینی استفاده میکنم میخوای یکم بخور کهخونریزی بند بیاره ولی من نمیتونم توصبه کنم بخوری بعدا خدای نکرده بدتر شه استراحت مطلق شو 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

من هماتوم داشتم58 در72 بود کل ساک بارداری رو گرفته بود و خونریزی کردم ی شب تا صبح اونقدری ک گفتم چیزی نمونده ولی الحمدلله تموم شد و الان پسرم کنارمه فقط استراحت کردم شیاف و دوفاستون خوردم و فقط دراز کشیده بودم و حمومم هر 10 روز در حد 5 دقیقه و انقد ب خودم استراحت دادم تا هفته14 اینا خونریزی داشتم یکسره تا دیگه دفع شد خداروشکر انشالله شمام رعایت کنی حله راستی نزدیکی ب هیج وجه نداشته باش

۲۵روز استراحت مطلقم باور کن دیگه لگنم شکست ازبس دراز کشیدم

اخی عزیزم خدا خودش صبرت بده میدونم سخته ولی تحمل کن انشاا... نتیجه ی زحمتت یه نی نی خوشگله که میاد بغلت😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من هماتوم داشتم58 در72 بود کل ساک بارداری رو گرفته بود و خونریزی کردم ی شب تا صبح اونقدری ک گفتم چیز ...

نزدیکی اصلا ندارم تواین ۲۵روز ی بارحموم رفتم منم همش استراحتم شما هم لخته داشتین؟؟