سلام دوستای خوبم..
خواستم نظرمو در رابطه بااین سوال بگم واسه اون دسته از عزیزانی ک سوال داشتن...
این ها نظر شخصیه خودمه و از تجربیاتم میگم..
خب در اینجا دو دسته دخترخانوم گل داریم..
دسته اول اونایی ک از قبل صحبتاشونو کردن و همه چی هماهنگ شده هست
دسته دوم اونایی که اولین صحبت هارو باهم میکنن..
برخوردای اول خیلی مهمه..رفتارایی ک انجام میدیم و انجام میدن...حرفهایی که میزنیم..جوابهایی ک میدیم..
دسته اول که داستانشون یچیز دیگه هست و بحثش فرق میکنه..
دسته دوم : اون شب باید اروم باشین..نفس عمیق بکشین و سعی کنین استرس و اضطراب رو از خودتو دور کنین..قوی و محکم باشین و سعی کنین منطق مغزتونو روی صد تنظیم کنین.احساسات رو کنار بذارین و هوشمندانه به حرفهاش و جوابهاش دقت کنین..به طرز رفتار و حرف زدنش
ازشون سوال بپرسین..خجالت نکشین..سکوت نکنین.. از عقایدش..از علاقه هاش..از حساسیت هاش..اولویت های زندگیش..برنامه هایی ک داره..
مثلا همون اول بگو بیا باهم رو راست باشیم..راجب خودمون..ما قراره یه عمر کنارهم زندگی کنیم پس بیا با خودمون صادق باشیم.اینکه من یه خصلت بد دارمو الان پنهونش کنم، فردا تبدیل به دلخوری و ناراحتیه من و تو میشه.پس بیا برای اینکه کنارهم خوشبخت باشیم باهم صادق و روراست باشیم
اون شب احساساتی نباش..نه عاطفی نه جن.سی.
اول بذار منطقت تصمیم بگیره و اون شب خواستگاری رو با منطقت و تحلیل مغزت بگذرون
بعدش هم صبر داشته باش و بذار زمان بگذره
اون شب و یه مدت بعدش به خودت زمان بده
دقت کن..به تک تک کاراش و حرفهاش..چون همش از فکر و ذهنی ک اینهمه سال پرورشش داره بیرون میاد..
بذار زمان بگذره..وقتی منطقت تاییدش کنه و اونو لایق احساسات قشنگت بدونه، بعدش احساست رو وارد کار کن...باز هم به خودت زمان بده..نذار تو این مرحله تماسی باهات داشته باشه..تماس وابستگی و چه بسا احساسات زیاد میاره که نمیذاره درست تصمیم بگیری..گاااهی در موارد نادر هم سردی طرف مقابل میاره..
به احساساتت زمان بده
بذار احساساتت هم تاییدش کنه و جوری نباشه ک احساسات قشنگتو خورد کنه
اگر از تمام اینا موفق بیرون اومد و جوری بود ک با بدیهاش میتونستی کنار بیای و مشکل خاصی واست نداشت،
جوری که بعدا توی زندگی اذیتت نکنه، و هزار تا چیز دیگه،،،
صبر کن.هنوزم جواب مثبت نده
با ترفندای درست بفهم سرد مزاجه یا گرم مزاج
نمیگم سرد بهتره یا گرم
خودت هرجوری هستی و ایده آله واست، همون واست بهتره
اگر ایده ال تو بود،،جواب مثبت بده..مبارکه😘😊💟🌼
البته این ها خلاصه بود و سعی کردم کوتاه و مفید باشه.انشالله که همگی خوشبخت شیم🌼🌼🌼