دوستی ک فقط معمولی باشه منظورمه. حالت رمانتیک نداشته باشه. بعد همینجوری میمونین؟من هرچی دوست دارم ب فنا میره بعد یک مدت پیشنهاد میدن و کلا دوستی از بین میره. شما مشکلی ندارین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ندارم پن با این چرت و پرتا مخالفم دوست پسر دارم اما عاشق همیم
از دل دوست پسرت در اوردی؟ از دستت ناراحت شده بود😂
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
شاید۹۰درصد اینطور باشه اما برا همه اینطور نیس بستگی به فرهنگ خانواده داره
استثنا همیشه بوده
قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من بایکی هم صحبت شدم بلاکم کرد بی خبر رفت!!! سر اینکه گفتم وابسته میشیم😐 گفت ن ...
💔😐
بنظرم بااین شرایطی ک دختر و پسرها دارن غیر ممکنه ولی من چن سال پیش وقتی مجرد بودم داشتم ولی یسال ادامه داشت و من ازدواج کردم اونوقت بفنا رفت همسرم قبول نکرد ک ادامه بدیم
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
مجرد بودم داشتم پسر بود از بچگی تو محیط خوبی بزرگ نشده بود ولی خیلی پسر خوبی بود واقعا من تشویقش کردم خودشم واقعا اراده قویی داشت خیلی پیشرفت کرد الان چندساله ازش خبر ندارم امیدوارم هرجا هست موفق باشه.
اره خخخخخ نه بابا ناراحت نشده بود فرداش نمیدونی چه فاجعه ای شد که کلا یادمون رف ...
ایولللللللللل
عروسی
من جه بپوشم😐
عزیز دلمممممم وای بخدا یعنی دیوونم کرد انقدر که گفت بیام بیام مامانشم زنگ زد گفت رسم ...
خوشبخت بشی عزیزم😘