2777
2789
عنوان

استوری شوهرم برا دوست دخترش

3449 بازدید | 123 پست

تازه عقد کرده بودیم شوهرم یه استوری تو واتساپ گذاشته بود ک آره بعضی ها قرار بود تا آخر باشن و اینا😕

خو چرا اومد خاستگاری من اگر هنوز نگران کات کردن با اونه😕 میرفت با همون بچ خانوم ازدواج میکرد

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

😑تاپیک نزن برو پاااارش کن

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه هفته بعدعقدم به دوست دخترش پیام داد😐☹😒

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

چه راحت حرف میزنی در مورد این موضوع

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

چرا همون موقع جدا نشدی؟ جدا میشدی هم اسمش رو پاک میکردن از شناسنامه ات

طرف رسما ب دنیا فهمونده از رو کم کنی اومده خواستگاری شما

😐😐😐

باردار نیستم _ خوشحال و شاد‌ و‌ خندانم :)

چقدر بچه ونپختس شوهرت...حالم بدشد ببخشید..همینوب خودش میگفتی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
منم یه هفته بعدعقدم به دوست دخترش پیام داد😐☹😒

تو چی کردی

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

عقدی ؟ریپلای میکردی بیا خونه کارت دارم بعدم یه لگد میزدی وسط لنگاش چوس ناله یادش بره مرتیکه الدنگ 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋