من اینطوری میپزم،
۳ تا تخم مرغ هم دما با محیط
یک لیوان فرانسوی شکر
یک و نیم لیوان ارد
نصف لیوان اب جوشیده هم دما با محیط یا شیر هم دما
یک سوم لیوان گلاب
دو یا سه قاشق روغن
یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و وانیل،
تخم مرغا رو سفیده و زرده جدا کن،یک سوم شکر روبریز تو سفیده و سفیده رو کامل بزن جوری ک ظرف و برگردوندی سفیده نریزه بعد بذار تو یخچال،فر و با دمای ۱۷۰ روشن کن تا گرم شه ،بعد الباقی شکر و بریز تو زرده تخم مرغ و کامل بزن تا مخلوط کرمی و کش دار بشه،بعد هم وانیل و اضافه کن و یکم هم بزن،بعد اب یا شیرو با گلاب قاطی کن و ب زرده اضافه کن،بعدم اگه دوست داشتی یکم پودر هل،بعد ارد و بکینگ پودر و باهم قاطی کن و سه بار الک کن،بعدهمینطور ک ارد رو برای بار ۴ الک میکنی،توی چهار یا پنج مرحله الک کن تو مخلوط زرده و شکر،زیادم هم نزن انقد که ارد با مواد مخلوط شه،بعدم سفیده رو با لیسک ب مایع اضافه کن و در یک جهت هم بزن،زیادم هم نزن انقد ک سفیده با مواد قاطی شه ولی سفیدیش تو مواد مشخص باشه،بعدم قالبت و چرب کن و ارد بپاش و مواد و بریز توشو بذار نیم ساعت با دمای ۱۷۰ تو فر بمونه،
سفیده تو تو ظرف پلاستیک یا شیشه بزن،وقتی هم ک خواستی با مواد قاطی کنی حتما قاشقت چوبی یا پلاستیکی باشه،خواستی دورنگم باشه مواد و نصف کن ب یکیش دو قاشق کاکاعو بزن و سفیده رو هم بینشون تقسیم کن...
ب دقت انجام بدی عالی میشه،راستی دماشو خودت تنظیم کن با زمان پخت من ۱۷۰ درجه با نیم ساعت و تو تستر درست میکنم عالی میشه