2777
2789

خانوما از بس کیک پختم و ریختم آبروم رفته. خیلی ناراحتم

دلم میخاد کیک بپزم. لطفا یه دستوره دقیق که امتحان کردید و عالی دراومده بهم بدید

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دستورای معصومه رسولی. همشون امتحان شده و عااالی 

نکته ب نکته گذاشته حتی فیلمشو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من چندین بار با نصف این دستور درست کردم عالی شده 👇

کیک خیس شکلاتی در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/6276c6b21563e692a73cbd354b36b68c

مواد لازم برای۸ نفر
مواد اصلی  
آرد   ۲ لیوان
تخم مرغ   ۴ عدد
شکر   ۱ لیوان
پودر کاکائو   ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏   ۲ قاشق چای خوری
شیر   ۱ لیوان
روغن   ۳/۴ لیوان
مواد لازم برای سس : شکلات  
شیر   ۱ لیوان
روغن   ۱/۲ لیوان
شکر   ۳/۴ لیوان
پودر کاکائو   ۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
۱- ابتداتخم مرغ وشکرووانیل راباهمزن به مدت ۱۰دقیقه خوب میزنیم تاکرم رنگ بشه بعدشیروروغن رااضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن هم میزنیم بعدهمزن راخاموش کرده .
۲- آردوبیکینگ پودروپودرکاکائورا‌که سه بارالک کردیم درسه مرحله به مواداضافه میکنیم وبایک کفگیرچوبی یاپلاستیکی موادرامخلوط میکنیم تاگلوله ای ازآردداخل موادنباشه موادرابه یک سمت هم بزنید.
۳- بعدارمخلوط شدن موادراداخل قالب موردنظرکه کاغذروغنی یاروغن جداکننده زدیم میریزیم وتوی فرکه ازقبل گرم کردیم به مدت ۴۵دقیقه بادمای ۱۸۰درجه میپزیم البته چون دمای فرهاباهم فرق میکنه بعداز۳۰دقیقه تست کنیداگه تسترتمیزبیرون اومدپخته وگرنه نیازبه زمان بیشتری دارد.
۴- طرزتهیه ی سس شکلاتی کیک: تمام موادی که برای سس داشتیم راباهم مخلوط میکنیم وروی حرارت گذاشته تابه جوش بیادبعدازبه جوش اومدن حرارت راکم کرده ومیذاریم به مدت نیم ساعت سس روی حرارت کم باشه تا نسبتا غلیظ بشه بعدازنیم ساعت حرارت راخاموش کرده.
۵-  وقتی کیک پخته شدمیتونیداون رابرش بدید و بلافاصله سس راروی کیک بریزیدتا به خوردکیک برود یا روی سطح کیک فقط سس بریزید این سلیقه ای هست .

سایر نکات
منظورازلیوان توی این دستورلیوان دسته دارفرانسوی هست تمام موادراباهمون لیوان اندازه گیری کنیدبعدارپخت وریختن سس میتونیدکیک راباگردووخلال پسته وبادام یاهرچیزدیگه ای که مدنظرتون هست تزیین کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات
منم سر آشپز پاپیون عضوام برنامه خیلی خوبیه همه خانوما باید داشته باشنش

شاثد پس من یه اشتباهی میکنم بچه ها که با پاپیونم خوب در نیاوردم کیکامو

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

من اینطوری میپزم،

۳ تا تخم مرغ هم دما با محیط

یک لیوان فرانسوی شکر

یک و نیم لیوان ارد

نصف لیوان اب جوشیده هم دما با محیط یا شیر هم دما

یک سوم لیوان گلاب

دو یا سه قاشق روغن

یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و وانیل،

تخم مرغا رو سفیده و زرده جدا کن،یک سوم شکر روبریز تو سفیده و سفیده رو کامل بزن جوری ک ظرف و برگردوندی سفیده نریزه بعد بذار تو یخچال،فر و با دمای ۱۷۰ روشن کن تا گرم شه ،بعد الباقی شکر و بریز تو زرده تخم مرغ و کامل بزن تا مخلوط کرمی و کش دار بشه،بعد هم وانیل و اضافه کن و یکم هم بزن،بعد اب یا شیرو با گلاب قاطی کن و ب زرده اضافه کن،بعدم اگه دوست داشتی یکم پودر هل،بعد ارد و بکینگ پودر و باهم قاطی کن و سه بار الک کن،بعدهمینطور ک ارد رو برای بار ۴ الک میکنی،توی چهار یا پنج مرحله الک کن تو مخلوط زرده و شکر،زیادم هم نزن انقد که ارد با مواد مخلوط شه،بعدم سفیده رو با لیسک ب مایع اضافه کن و در یک جهت هم بزن،زیادم هم نزن انقد ک سفیده با مواد قاطی شه ولی سفیدیش تو مواد مشخص باشه،بعدم قالبت و چرب کن و ارد بپاش و مواد و بریز توشو بذار نیم ساعت با دمای ۱۷۰ تو فر بمونه،

سفیده تو تو ظرف پلاستیک یا شیشه بزن،وقتی هم ک خواستی با مواد قاطی کنی حتما قاشقت چوبی یا پلاستیکی باشه،خواستی دورنگم باشه مواد و نصف کن ب یکیش‌ دو قاشق کاکاعو بزن و سفیده رو هم بینشون تقسیم کن...

ب دقت انجام بدی عالی میشه،راستی دماشو خودت تنظیم کن با زمان پخت من ۱۷۰ درجه با نیم ساعت و تو تستر درست میکنم عالی میشه