2777
2789
عنوان

اخلاق مردونه

150 بازدید | 16 پست

سلام خانما میشه کمکم کنید

دیروز با شوهرم سر یه موضوعی بحث میکردیم 

یهو برگشته بهم میگه البته تو خودتم اخلاقتم مردونساا 

من شوهر کردم زن نگرفتم 😶

شوکه شدم واقعا اینجوری درموردم فکر میکرده 

چیکار کنم خیلی دلم گرفته و میترسم نکنه خیانت میکرده و من نفهمیدم 

تو بارداری هم رشد موهابدنم بیشتر شده با اینکه حالم خیلی بده اوایلشم ولی تا جایی که بتونم ب خودم میرسم ولی اونا اصلا درک نمیکنه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

عروس عمع شوهرمومیگن ایتجوری...میگن علی شوهرکرده...فک کنم توجمع به شوهرش توپیده...کلاخشنه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش اینه تو امرونهی میکنی بجای اون مردا همینن زورش اومده اینو گفته

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عروس عمع شوهرمومیگن ایتجوری...میگن علی شوهرکرده...فک کنم توجمع به شوهرش توپیده...کلاخشنه

ولی من اصلا خشن نیستم واقعا بعضی وقتا غرغر میکنم ولی کم

منظورش اینه تو امرونهی میکنی بجای اون مردا همینن زورش اومده اینو گفته

اره اکثرا من نظر میدم ولی موقعیتهایی که بدونم درسته ن از رو لجبازی 

یبارم تو اینستا یه فیلمی از یک پسر دو جنسه که عمل کرده بود دید

پسره عشوه خرکی شدید میومد بهم گفت نگا باد بگیر پسر بوده هاااا

من مجردم قبلا خانواده ام بهم میگفتن اخلاقت مردونه اس.مث مردایی.دلم میشکست واقعا  الان کسی این ...

پس تو هم مث من میشی تو متاهلی 🤭

همسر هم مث خانواده نیست که اینکارو کنی تهش نازتو بکشن 

کار بیخ پیدا میکنه 😄

پس تو هم مث من میشی تو متاهلی 🤭 همسر هم مث خانواده نیست که اینکارو کنی تهش نازتو بکشن  کار ب ...

دقیییییقا خانواده ام همینو میگن😑

آخه اصلا ب ماهایی ک میگن اخلاق مردونه واقعا ب چیزای بیخود گیر میدن.مثلا من فحش میدم ن فحش ناجور فحشی ک همممه میدن بعد بهم میگن چرا فحش میدی مگه دختر نیستی😐یا مثلا چیزی خریدم خراب درومده میخوام ببرم عوض کنم گیر میدن ک تو نباید ببری خودمون باید ببریم.من دوست ندارم کارامو بندازم گردن بقیه بعد ک خودم میبرمش میگن باشه خیلی مردی😐😐انگار فکر میکنن دختری ک وابسته نیست و از پس کاراش برمیاد دیگه دختر نیست

دقیییییقا خانواده ام همینو میگن😑 آخه اصلا ب ماهایی ک میگن اخلاق مردونه واقعا ب چیزای بیخود گیر مید ...

وای دقیقا عین من😻👻