چند ماه پیش برا زایمان رفتم بیمارستان تخت بغلم ی دختر بود هنوز درداش شروع نشده بود داشت گریه میکرد تو رو خدا مامانم بگین بیاد پیشم من میترسم دکتر گفت عزیزم نمیشه اونم گفت من میشینم همینجا زایمان نمیکنم🙄چقدر بعضی پدر مادرا بی فکرن چرا بچتون رو که امادگی ندارع شوهر میدین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
همین موقعیت برای کسی از آشنایان پبش اومد و مادرشو اوردن پیشش که بهش روحیه بده .زایمان سختی داشت .
بعضیا از لحاظ روحی یکم ضعیفن و نیاز به یه دلگرمی دارن
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
دکتر داشت مشخصاتش مینوشت همش ۱۵سالش بود من شاخکام زدن بیرون
جدیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟
۱۵ ساله حامله بود؟؟؟؟؟؟
من همسنشم ولی یه غذا بلد نیستم درست کنم😐
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
دختر من 14 سالشه هنوز تو بچگی داره سیر میکنه وعروسک میخاد
ن دیگ تا این حدشم خوب نیست😂