الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 عنوان طب سنتی 227 بازدید | 44 پست سلام درزمینه طب سنتی مطالعات داشتم اگ مشکلی دارین بپرسین درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو.... 1399/12/22 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 از کجا بفهمم طبعم چیه بیشترگرمت میشه سردت؟دستات سرده یاگرم؟خیارگوجه میخوری شب وقتی میخوابی ازدهنت آب راه میوفته؟ درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 ایا میشه طبع رحم با طبع کلی بدن تفاوت داشته باشه نه خیلی ازهم مجزانیستن درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 برای پسر باردار شدن چیکار کنم بادیپریودی هات نظم داربشن منظم؟ درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 برای جای جوش چی کار کنم عسل بخور شیرماست بزن سعی کن کلاجوش نزنی ترنجبین ونعنابجوشون بخورهرچندروزیبار درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5249 بیشترگرمت میشه سردت؟دستات سرده یاگرم؟خیارگوجه میخوری شب وقتی میخوابی ازدهنت آب راه میوفته؟ نه خیلی گرممه ن سردپاهام سرده دستام عادیهکلا بیشتر اوقات از دهنم اب را میفته وقتی خابم انقدم خجالت میکشم صب بیدار میشمخرما یا گرمی میخورم جوش میزنم و تو گلوم اتیش میشهوقتی شیر میخورم لرز میکنم
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 نه خیلی گرممه ن سرد پاهام سرده دستام عادیه کلا بیشتر اوقات از دهنم اب را میفته وقتی خابم انقدم خجا ... یه ربع دیگه بیایدشمااحتمالامخلدط هستی درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
الزهراریحانه مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 770 بله منظمه توی گوگل بزنین بیشترمتوجه میشین ولی درکل ۱۰روزبعدازپاک شدن تون بهترین وقت نزدیکی خودت میفهمی ترشحاتت زیادمیشه درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5249 یه ربع دیگه بیایدشمااحتمالامخلدط هستی اگر لازمه یه سری اطلاعات کلی بدم راجب خلق و عادات غذاییم